frida gästbloggar.....

hahahahha kom precis att ja skrev fel på min blogg :) men ajjha.... frida här ni som inte vet kallas ja för fia på denna bloggen eller ja tror de va fia... ja har en blogg mä min bästa vän edina thihihi nu tänkte ja göra lite reklam..... kolla vårann blogg snälla vi har bara unggefär 55 läsare ..... www.tjockako.blogg.se hehe.... just nu e ja inne på facebook o nörddar kulkul...nu har ja inge mer attt säga tror ja... eller ja kan berättta om min dag idag: ja började kl 09.20 och hade temadag idag.. då hade vi lektion om tallriks modelllen... sen hade vi fys, sen hade vi lunsch,sen hade vi lektion om tänderna o sånt bajs :) vi slutade kl 13.00 o ja tog bussen kl 13.07 när ja kom hem satte ja mej vid datan o nördade... sen hade ja trummor, sen när ja kom hem så åt vi pissa o sen gick alla vi barn ut hihi de va kul..... o nu sitter jag här.. de e en vanlig dag i fridas liv

PÖZZ FRIDA


Av hopprep får man trollhår!


Trollhår (Y)

Den här veckan kommer jag ligga lågt med bloggandet, eller min datortid ska jag egentligen ligga lågt med. Tänk hur mycket tid man lägger framför en ful aa vad ska man kalla det, skärm kanske? Kommer däremot bjuda på gästbloggare och på söndag eller lördag ska jag försöka lägga upp en massa fina bilder eftersom det snart är valborg!
Idag kan jag informera er om att jag varit ute, just det, ute! Lekte med mina småsyskon och bror, (nu blir han nog sur haha) känns skönt att få släppa loss lite och bara vara barn igen, är ju inte så ofta man får chansen. Vi hoppade hopprep och gud vilken kondis jag har! Haha orkade ju knappt 10 hopp, får väl vara barn varje dag och hoppa hopprep :)

Ps. mode kommer någon annan dag i veckan, kommer inte lägga ner tid ännu för att skapa någon ny layout. Ds

Godmorgon!


Jag spänner mina "dolda muskler" mohaha :D

Börjar dagen med idrott och Kellog's flingor! Snygga idrottskläder? Vi ska ha orientering, får se hur detta går. Sist sprang jag och E bort... haha :D Tjingeling!


I'm nobodys angel


"Don't ask why I have four pizza boxes in my room. It's a secret"

Hm, PIZZA idag igen till middag. Inte konstigt att jag gått upp så mycket i vikt :O Har varit och duschat, härligt. Hårinpackningen sitter i håret, hade tänkt sova med den för att få maximal effekt. Har faktiskt aldrig provat det förr så får se hur det blir :) Lyssnar på Melody Club. så himla längesedan! Luv it. Ciao


Hoss Intropia



Ett av mina absolut favoritmärken i sommar är Hoss Intropia.  Är rysligt svag för deras toppar och dör lite smått när jag ser deras smycken. Vilket är erat "sommarmärke"?







Nya naglar...



Hm... ja ni ser själva, de behövs fixas... Har ingen aning vilken färg men får väl sätta mig med mitt lilla nagelfixnings-kit ifrån scholl, superbra!

H&M à la Moschino

H&M har verkligen fått ursöta saker de senaste åren! Den här klänningen skulle jag gärna kunnat tänka mig, dock hoppas man på att inte allt för många köper den :) Det är ju kul att se lite annorlunda och sticka ut, eller hur? :) Det bästa med kläder är att det ger ett första intryck, i alla fall för mig. Tänk då hur många olika personligheter det finns och allt kan man nästan se direkt på kläderna, det är lite läskigt :O men kul! Det jag bär, speglar min personlighet, att jag är lite mystisk är det ingen tvekan om för övrigt, älskar att låta folk se nya sidor av mig varje dag. Man vill väl vara lite smått intressant, eller bara lite småknäpp:P haha.

Påminer om något Moschino skulle kunna göra!


Sovmorgon


Glada med chic i handen!

Jag och Sigge har nyss vaknat, tur att vi kunde sova hela natten med tanken på vilken film vi såg. Motorsågsmassakern är inget att leka med kan jag säga, men tillslut blev det så¨mycket blod och kött att det inte längre blev äckligt. Vi hade jättekuligår verkligen! Detta måste vi göra om :) Nu ska vi gå och fixa lite frukost på sängen och kolla lite film, ingen rysare haha, och nörda oss framför datorn. puss 

Gott gotti gott gott!


Solen skiner!

Gash vilket bråk! Jag och min kompis ska resa utomlans i sommar men allt bara rör ihop sig och vi blir osams hela tiden. Finally, the problem is solved vi har beslutat oss för att ta det som det kommer, men dock vet jag inte hur det kommer att sluta, hoppas det blir kul i alla fall :) Sitter nu ute i solen, härligt som f*n! Läser min bok medan jag bväntar på att Siggisen och Mr G ska komma! Vi ska ha så grymt kul ikväll, pussar. Hm just det, måste handla gotti gott.

9 läckra skor

Lanvin Sunbeam snakeskin pumpsLavin: 11 500:-
Marc by Marc Jacobs Embroidered leather sandalsMarc by Marc Jacobs: 4 500:-
Alexander McQueen Python peep-toe pumpsAlexander McQueen: 10 000:-
Christian Louboutin Carino 100 wedgesChirstian Louboutin: 3 590:-
Juicy Couture Savvi suede wedge sandalsJuicy Couture: 2 370:-
Brian Atwood Loca studded pumpsBrian Atwood: 6 540:-
Anna Sui Canvas cutout ankle bootsAnna Sui: 5 320:-
Proenza Schouler Stitched leather sandals Proenza Schouler: 7 630:-
Chloé Cork wedge sandalsChloé: 3 950:-

Versace

Versace Leather cutout platform boots16 550:-Versace Leather cutout platform bootsVersace Python cutout platform boots17 190:-Versace Python cutout platform boots

Så grymt coola skor, älskar att de ser slampiga och exklusiva ut på samma gång.

Mr. G och Siggisen


En nyvaken liten Iris...

God morgon!Jag älskar att vakna tidigt på helger och verkligen komma igång. Tänk så mycket man egentligen sover bort, i vanliga fall brukar jag på helger ligga kvar till klockan 2-3 men nu attans! Idag händer det mycket, ska träffa sNoorisen och ev. K för att boka resan till Greece, ikväll ska vi ha sleepover med Mr. G och Siggisen (http://vinterdag.blogspot.com). Om jag hinner ska jag även resa bort massa kläder, min garderob behöver uppdateras, tur att man fyller år snart då ;)

Tårta är gott


En liten kladdig historia.


Haha idag på samhällskunskapslektionen hände en rolig och minst sagt otippad sak! Bildklassen (halva våran klass har bild och halva har musik, jag har musik) har alltid så att någon bakar och bjuder på fika på deras lektion. Just idag blev en bit över och hon som hade med sig tårta ifrån Almondy bjöd samhällsläraren på det som var kvar. Bajsar älgar i skogen blev hans svar. Det fanns dock ett problem, tårtan var kladdig och bestick saknades så han (läraren) tog Loves (en i klassen) penna och tog sin tårtbit med. Alla blev lite smått chockade men började asgarva, haha! Love är VÄLDIGT insatt i politik och framförallt moderaterna, så det rolig var att pennan var just en reklampryl ifrån moderatenra. Ganska otippat. Men de som går i min klass vet att min lärare och Love brukar ha diskussioner angåennde politik, haha. Hela skämtet var rätt så internt så jag förstår om ni inte fattar, men det var i alla fall hur kul som helst!  

Fredag


Saknas det inte något här? Ett halsband kanske!

Fredag idag, äntligen! Slutade en haaltimma tidigare idag, alltså klockan kvart i ett. Har bara varit hemma sen dess men ska snart ut på stan igen och fixa lite smycken:) Yez box vid fyratiden hittar jag förhoppningsvis något riktigt snyggt att hänga runt halsen.

Dress code for today..


Tröja: Twin-Set, Kjol: Ralph Lauren, Strumpbyxor: Wolford, Klocka: Michael Kors

Du har mejl



Nu ska jag förbereda mig inför kvällen och starta "you've got mail" en av mina absoluta favvis-filmer! Man tröttnar aldrig på Meg Ryan och framförallt inte på Tom Hanks! Filmen är så himla söt, handlingen är så gullig och unik! Aa eller man har inte sett den 700 miljoner gånger innan liksom.

Rosa passar inte på min soffa...


Slängkyss till mina underbara läsare!

Noooooo! Spillde just rosa nagellack i min soffa... som är ljusgrå/vit. Blev inte speciellt snyggt kan jag meddela men det blev i alla fall naglarna :) Börjar 10.40 imon, härligt! Min första långa sovmorgon under hela ettan. Brukar ju vanligtvis börja 8.15. KulKul

Minnetonkas!

Kirsten SEK 399, Nelly  Shoes - NELLY.COM          399:- Freia SEK 249, Nelly  Shoes - NELLY.COM          249:-Kilty Suede Moc SEK 1049, Minnetonka - NELLY.COM    1 049:-Lace Hardsole Knee Hi SEK 1995, Minnetonka - NELLY.COM1 995:-

I vår är det inne med indianskor, känner mig lite som en tredsetter faktiskt. De låga bruna har jag ett par exakt likadana, samma märke och allt fast jag har med ett peace-tecken framme vid tårna. Mina köpte jag när jag var i USA förra året på höstlovet. De andra skorna hoppas jag hitta i garderobern så snart som möjligt:)

Una brioche per me


Dresscode- Skjorta D&G, Grön topp Zara

Har varit och simmat med klassen idag, trodde på fullt allvar när vi duschade innan att jaf skulle sjunka. Vi skulle ju som sagt bada med kläder, that's right KLÄDSIM. Hela 500 meter men när vi var i vattnet sdimmade jag som en fisk och skulle lätt kunnat simma det dubbla. Träffade två gamla klasskompisar och Adriano! Kul, har inte sett dem sedan jg slutade 9:an. Fikade sedan med Emma på Le Pain Francais, mums. Först blev det en smoothie men kunde inte hålla mig och sedan blev det tillslut en brioche (italiensk bulle) mumma! Himla kul att träffa Emma utanförskolan med, man hinner verkligen prata en massa men framförallt skvallra mohaha :D

Kisses

Snodd av Hanna (http://dearhanna.blogg.se) Håller med dig gumman supersöt reklam verkligen Go Telia!  
 

Slutscenen med Nicole Kidman och Evan McGregor ifrån Moulin Rouge är klart bäst, de är så söta :)

The american way



Mohaha är internationell, en amerikanare har läst min blogg! Undrar om han/hon förstod något eller körde google translate :)

Tennis


Jag gäspandes...

Har varit och tränat nu, kom hem för ett litet tag sedan. Jag tyckte vi var jätteduktiga och under hela timman försökte jag trötta ut Jossan, men det gick ju inte! Det tog bara 3 år innan jag tog upp spelandet gen och det var det värt! I början var man lite rosslig men sedan gick det bara bättre, om en eller 2 lektioner ligger jag kanske förhoppningsvis på samma nivå :) Men då får jag kämpa hårt, var en av de duktigaste i min grupp (då tränade jag med tränare men nu på egen hand). Har även kommit på en bra diet. Åt två knäckemackor till frukost utan något på, bara en massa fibrer! Ingen lunch hann vi med utan fick skynda oss till hallen. Under träningen blev man inte särkillt hungrig utan snarare efteråt. Nu när jag är hemma drack jag ett glas med mjölk och sedan får det räcka med det. Så alltså ät liten frukost och liten lunch/glas mjölk och liten middag. När man dricker mjölken får man i sig lite fett som täcker hungern, sedan släcker det törsten. Jag vill satsa på att äta så få kalorier som möjlig per dag, helst runt 1000 (man ska äta 2500) vill bli supersnygg till sommaren. Struntar i dessa äta-rätt-dieterna nej, så lite som möjlig. Då går man ju snabbare ner i vikt! Satsar på att bli av med några kilon ;) Känner att jag snart kommer att somna nu. Puss


Var tvungen


Jag ser väl ut som en ängel :)

Jag röker inte, dricker inte, snusar inte men ljuger det gör jag ;) haha

Totti gulleprutt


Inget fan överf att bli fotad utan blundade, haha! Han är så söt min lilla gullegris pussunge!

Våran babe!

Otur à la Iris


You see! That's my leg and it's stripes on it :O 

Imorse vaknade jag hyfsat tidigt, kändes skönt att vakna utvilad. Men jag valde att ligga kvar i sängen och gotta mig, skulle ju ändå inte upp förrän om 45 minuter. Låg alltså att snoozade mesta av den delen och mellan ljudsignalerna går det 8 min. Okej, för att komma till saken, jag fick en hemsk mardröm som jag tyvärr inte minns, bara att den var hemsk. Vaknade senare lite senare än planerat och fick stressa (som vanligt). Då gick mina strumbyxor sönder, great! Fick ändra om flera gånger innan jag var klar, strunpbyxorna är verkligen emot mig idag! Nu när jag kom hem för ett tag sedan gjorde jag ett ENORMT hål som sedan räfflade upp resten av byxorna... fredag den 13 tycks inte vara otursdagen utan idag.


Jossan


Mer än tre veckors gammal bild. Jossan skyltar med skoltröjan, haha!

Kan inte sluta att glädja mig åt min kära vän Jossans rädsla. Hon är grymt rädd för rådjur, verkligen riktigt rädd! Så hon ringde en kompis på väg ner till bussen för att hon inter skulle bli allt för förskräckt om hon skulle möta ett. Det har ju hänt att hon vänt om när hon såg dess blick och gick hem. Hon är för underbar <3 (var tvungen att he med ett fjortishjärta). Imorgon ska vi träna tennis, wihoo! Första gången för mig på typ 3 års tid. Var kanske dags nu eller vad säger ni? Jossan och jag är det som ska spela, vi har hyrt en bana tillsammans och kommer spela mycket i ca 5 veckor framåt. Tog fram min tennisväska förut, kul att använda den och ska nu se om jag hittar mina skor och klänningen. Pussar

Twitter

Sitter i skolan och letar fakta om NaziTyskland...

Irregular Choice

Har du någonsin varit i London men aldrig varit inne i skobutiken Irregular Choice har du missat något. Därför bjuder jag på ett smakprov av dessa unika skapelser! http://irregularchoice.com

RockoKryptonGangsta GrillKnock On WoodOnce In LoveMo Money Mo HeelPossibly MaybeLonglashesSunday AfternoonWhat An Angel Vilken är eran favorit? Jag tycker det första paret är ur fräcka!

Puder

Green power

Puderrosa är speciellt inne i vår, men jag kan tycka att det blir lite tråkigt och dött. Matcha de diskreta färgerna med glammande smycken i starka kulörer!

Top: milabella.jp 1 460:-
Cardigan: By Malene Birger 1 820:-
Byxor: By Malene Birger 1 680:-
Klackar: Hervé Léger 6 165:-
Klocka: BCBGMAXAZRIA 1 425:-
Ring: TopShop 130:-
Brosch: Marc by Marc Jacobs 485:- 

Mode-måndag



Trodde jag hade massor att göra idag, men icke sa nicke! Kan därför unna mig att kolla på Förkväll ett av mina favvo-program (det är ju mode-måndag med Eling Kling idag, jippie!) passar j bra att slappa lite då :) Lägger även upp lite tips som vanligt senare.


Ännu mera VS!






Victoria's secret i sommar, eller hur?

Kollar runt lite på VS och här kommer ett smakprov på det som jag vill hitta i min garderob i sommar!









Ett smakprov påå allt det jag lagt i vagnen!

Tufft



Har varit och hälsat på farfar idag. Verkligen jobbigt, tårarna bara rann ner får kinderna likt ett vattenfall. Längesedan jag var där, och det kändes tomt, riktigt tomt. (För er som inte vet har min farfar nyligen tragiskt gått bort...) Men jag tyckte om att se hemmet, han bor (bodde) vid havet i ett jttefint hus. Efter att vi kollat till huset och fixat lite åkte vi och kollade sängram på Sova. Lexington har så många fina vårnyheter och ska nu suga på karamellen lite. Det enda jag har bestämt är ju som sagt att den ska vara vit.

Lite sent



Ska köpa en sänggavel som matchar mitt nya rum, som ännu inte är klart därför har jag inte lagt upp några bilder ännu, den ska vara vit sedan har jag inte kummit på något mera. Någon som har någon fin idé? :)

La vie



Har varit på ikea idag:) Skulle se om jag hittade någon sänggavel, men ingen dög i alla fall inte för mig, haha. Köpte däremot en badrumsmatta och ett par tofflor. Mina tofflor lyckar bli förstörda sjukligt fort jämt och ständigt! Men bästa av all har vi köpt en hund idag! :D Hur lycklig som helt. Det tog bara 15 år (så länge jag levt och kunnat säga hund). Det blev en hane som är hur söt som helst, lagotto då såklart:) Namnet diskuteras fortfarande men det som vi "mest ligger och trycker på" är Totti, sött va? Lagotto är ju ifrån Italien, ganska bra namn då va:) Tror jag ska bara vara hemma idag, har tränat och John Blund försöker dra ner min ögonlock...

*** **-*****

 
Putande läppar, tummen upp!

Kollar på Bella & Tyra show sedan jag ut och *** **-***** kulkul:)

Cowgirl sur la plage

Cowgirl

Top: Phillip Lim 3 635:-
Jeansjacka: Acne 2 145:-
Väst: musthaves.dk 3 005:-
Jeans: Diesel 2 155:-
Boots: sheplers.com 1 645:-
Väska: Michael Kors 3 140:-
Halsband: moxsie.com 415:-
Armband: Motif 65 395:-
Armband med blomma: lindestore.com 1 545:-
Cowboy hat: ae.com 140:-


Rabatt!



Nu får alla mina underbara läsare 10% rabatt på sidan http://Juicystore.blogg.se Jippie!

Arla har ändrat smöret!



Vet ni vad jag nyss upptäckte? Arla har lagt dit en logga på smörpaketet, aldrig sett förut så den måste ju ha ändrats ;). Lite kul för att igår i bamba satt jag och Jossan och diskuterade att smörpaketen sett likadana ut i 20 år.

Fototaperter, tummen upp


Audrey Hepburn en utmärkt förebild!

Sitter på datorkunskaps lektionen... Roligt? Nej inte direkt. Slutar "super"tidigt idag så jag och pappa ska kolla på tapeter, vet att jag redan valt ett par men pappa tycker de ska vara fototaperter och jag inte inte mer än att hålla med. Har hittat ett par supersnygga ifrån Engelska Tapetmagasinet. Hur de ser ut kommer ni snart få se ;) Ska på utvecklingssamtal och som grädde på moset ska jag skriva en träningsplan, brabra, idrott är ju inte direkt min starka sida. Men nog med tråkigheter... mini-lördag idag ju, pepp!

Vi kan gå på vatten!


Moi

Klaura

Jag lyssnade på mig själv om vad jag skrev i mitt förra inlägg. tog en härlig och superkul promenad med Klarisen! Haha, vi fotade lite, så skulle jag ställa mig vid en brant och sa att jag inte skulle trilla ner. vad tror ni jag gjorde, jo jag rullade runt i leran ner i backen, hahahaha.


Spontana skutt!

Jag och Fia!
Jag och sötungen för några dagar sen :)

Vaknade imorse helt utvilad, har haft lite oro i magen senaste två nätterna men nu är det löst som tur var. Började i alla fall morgonen att försova mig, bra där. Hann dock till skolan i tid, pappsen var så snäll och skjutsade mig. På andra lektionen bröt brandlarmet ut (tur att det var soligt och skapligt varmt utomhus). Herre min skapare vad det lät! Känns nästan, men bara nästan, som om man har tinnitus nu... Träffade en gammal vän på bussen, mycket trevligt. Väl hemma mötte jag pappa som flitigt jobbar på med mitt rum. Är så stolt över rummet, längtar tills det är klart då lägger jag upp bilder, LOVAR! Hm... vad ska man hitta på nu, egentligen finns det sysslor som borde göras (läxor) det är ju därför jag just nu inte sitter på någon uteservering och dricker te med någon trevlig person. Solen skiner ju ute men man kan inte koppla bort stressen ifrån skolan, får alltid utnyttja helgerna till mina vänner, är livet fullt av scheman? Planera in vänner, skolan, familjen, shopping, fikor (tror på att nå bästa resultat måste man balansera sin fritid, både ängna tid åt sig själv och att umgås med sina underbara vänner, FÖR DET ÄR NI VERKLIGEN)? Allt tar sin tid och tid finns det aldrig nog av. Älskar känslan när bekymmer är långt ute i tjottahejti och man kan bara strossa runt träffa kompisar hur som helst, inte göra något vettigt alls, ta dagen som den kommer. Mina vänner brukar få ett samtal sådar lite plötsligt, men det är de nog vana med vid det här laget, haha. Lite synd att de inte är lika spontana som jag, men ska nog få dem att släppa loss lite :). Frågan är ju, tar skolan för mycket av tiden? Sedan är ett av de svåraste saker som finns är att studera med någon annan, det går liksom inte, i alla fall jag kommer alltid in på något annat. 
Jag vill inte se tillbaka på mitt liv och känna att jag missat en massa för att högen med läxor ligger och väntar jämt och ständigt. Vad sägs om att ta ledigt några veckor och sticka till Miami, hade ju inte suttit fel. Älskar den amerikanska shoppingen, Miami Beach, varit i Miami och vad mer kan man säga... att det är bäst? Saknar det så otroligt mycket. Någon som är på? Spontana saker får inte så ofta plats på schemat, eller gör de? Nej nu ska jag ringa K, vi har nämligen planerat något riktigt lurigt att göra... mohaha.    

Sweetie!


Om jag inte orkar ta mig in till stan shoppar jag på internet! Jag kommer aldrig att erkänna att jag spenderar pengar på onödiga saker, absolut inte. När jag stylar måste jag alltid uppnå perfektion! Perfektion kan man heller inte uppnå utan alla dessa söta accessoarer. Kolla bara på det här halsbandet ifrån Hoss Intropia. Funderar på att köpa det, men man vet ju aldrig, kommer kanske prioritera med en Cavalli-ring.

Spring i benen

Spring

Top: Roberto Cavalli 5 905:-
Läderbyxor: Balmain 46 720:-
Skor: Proenza Schouler 11 780:-
Väska: Chloé 7 895:-
Armband: Kara by Kara Ross 2 320:-
Ring: Alexander McQueen 1 780:-
Örhängen: Lavin 6 445:-
Klocka: Moxsie.com 870:-
Hatt: TopShop 260:-

F.R.I.E.N.D.S



Haha, kollar på vänner just nu och kan inte sluta skratta! De ska ha maskerad och har klätt ut sig så gulligt, haha. Vad kan man säga jag älskar verkligen Vänner. Hur många gånger man än ser avsnitten tröttnar man aldrig. Visst skadar det inte att det finns tio säsonger, men men. Kommer lägga ut lite mode outfit snart, håll utkik!

Återkommande ämne..



JIPPIE, nu kan jag äntligen ta det lilla lugna, som man säger. Läxorna är långt ifrån klara, men en del av dem är jag inne på slutspörten med, lite måste man ju spara till veckan också ;). Vi håller på att läsa en bok i sveskan som jag tog hem nu under lovet (tyvärr är det sista dagen idag, snyft) som jag verkligen kom igång med! Sidorna bara flög iväg, ganska skönt när det blir så, eller hur? Vad ska jag hitta på nu? Borde fortsätta med matten, men det stod bara still i huvudet. Bättre att göra det en annan dag när man känner sig "redo".


Goder morgon


En nyvaken Amanda..

Nu ska jag upp och äta frukost, senare idag blir det till att fortsätta med rummet och att göra lite läxor, kul kul! Får se om jag hinner klämma in lite bilkörning med ;)


Ska slipa lite på det...


Förstår ni varför jag gör om rummet? haha


Nu ska jag byta om till målarkläder, fixar ju som sagt om i mitt rum och nu ska jag slipa det som pappa har spacklat. Kul kul, aa faktiskt :).

Nyvakna Nunnor (L's idé) haha


Nyvakna ;)

Gissa om det blev skvaller! Vi satt och åt middag på resturang ***** här i stan, mums! Jag tog pasta med parmaskinka och mozzarella och L tog pizza à la prosciutto. Vi satt kvar ett bra tag och ja, precis skvaller (Y). Var ju så härligt ute så vi tog en kvällspromenad så vi blev riktigt trötta. Somnade direkt när vi väl var hemma, hann se 5 minuter max på Supersugen, en för övrigt väldigt speciell film... haha.

Afternoon Tea



Det har faktiskt gått riktigt bra! pjuu, sitter och dricker te, något japanskt och hälsosamt som heter EH Slim tea, i Ralph Lauren muggen ifrån USA, mums. Har till och med hunnit att kolla på gårdagens avsnitt av Bella&Tyra Show, sååå bra. Kunde inte se det igår pga internet. Brukar aldrig krångla hos mamma, hade väntat hela dagen, så hoppade det som en liten kanin just då, blääää. Snart kommer L och det kommer bli så kul! Undrar vad vi kommer att hitta på, blir nog mest skvaller, det är det vi är bäst på, haha. Tjingeling så länge ;)

Stressmoment!


Hej hopp!

Gash, tar tag i mina läxor nu, buhu! På min att-göra-lista finns det 7 uppgifter, fattar ni 7! Har lyckats bocka av tre hittills, bara de jobbiogaste kvar, tummen upp på det (Y). Hörs senare, när jag har tid, om jag någonsin kommer att få det...

Dress code for today..


Jeans-Cheap Monday, Linne-Italien, Halsband-à la Greece

Sleepover med fröken L idag. Har inte träffat henne på ett braaaa tag, ska bli kul att se hur hon har det!
Vad jag annars gör idag? Ja du... kollar runt på bloggar och även på underbara Sex and the City. Den serien är som en guru för mig, allt du behöver lära dig kan du få genom att kolla på programmet (allt viktigt då ;) haha). Mode, relationer, sex, vänskap... mat, aa eller de bästa returangerna i New York man ska gå till, haha. Vad mer finns det man behöver veta? ;)

McQueen is my fashion king!



Guld är inte allt som glimmar, nej det är faktiskt sant! Kolla bara på den här ringen, mjauu give it to me baby! Den kommer från vår älskade Alexander McQueen R.I.P. Den sträcker sig över alla fingrar utan tummen, den måste jag ha! En av de viktigaste delarna som gör din outfit till det-lilla-extra beror på vilka accessoarer du bär. Accessoarer är grädden på moset, pricken över i:et, herren på täppan, nu kommer jag inte på några fler metaforer. Byta ut och uppgradera smycken till samma eller en ny stil är billigare och roligare. Man har mycket mer att välja på om man matchar med olika smycken. Den här ringen skulle passa utmärkt till slitna jeans, converse och ett simpelt linne, men även till en söt sommaklänning prydd med blommor och bin :)

Blåbärspaj


Klänning-Bondelid, Ringar-Delvis Grekland

Har precis kommiT hem ifrån en mysig stund på stan med Klara. Beställde in en blåbärspaj, årets första faksiskt mums! Vi planerade lite inför sommaren och de resor som ska göras, längtar så mycket. Sedan tog vi en snabb titt inne på H&M, hittade ingen skojjigt, eller var jag inte på shoppinghumör? :O Vem vet... På spårvagnen hem såg jag hur ett ungt franskt par försökte köpa biljetter ifrån en så'n där apparat, gick ju bra. De stod som två frågetecken.

Copycats?


Nelly.com: Klack: 14,5 cm, platå: 3,5 cm.    Versace: Klack: 18 cm, platå: 7,5

Har kollat runt lite på internet efter skor (kollar bara, ska inte köpa, haha) och hittade den här likheten.
Man kan ju tydligt se att de följer samma mönster. Den bruna skon som är ifrån Nelly.com men har definitivt fått sin insperation ifrån Versace som är skon med lite högre klack, haha. Jag undrar hur det skulle vara att gå i dem? Platån är ju lika hög som en klack på ett par "normalt-höga-skor"

Deppigt...



Bläa säger jag bara! Hade plockat med mig lite läxor hem på lovet, dessa måste bli gjorda men det finns ingen tid eller ork :( Ni vill inte veta hur mycket det är, kommer antagligen behöva något riktigt ordentligt kul för att få klumpen i magen försvinna. Måste leva i nuet, ta dagen som den komer, trots mina planer. Bla bla bla.
Idag ska jag däremot träffa Klarisen, yeye, får se vad för kul som hittas på :)


Spa-kväll


Skulle jag passa i grön foundaiton?

Ikväll tar jag det lugnt, till skillnad ifrån resten av veckan har jag inget planerat inför kvällen, då passar det helt utmärkt med en spakväll! Kollar på Sex and the City, har ansiktet fullt av härlig kladdig mask och har precis gjort några utfallssteg så det tog eld  i rumpa och lår. Jag bara njuter och det skulle sitta bra med en bit choklad, trots att det är mörk chokolat avsår jag, nu får jag ta figuren på allvar, hallå våren står i tröskeln och korta kjolar hoppar ut i garderoben! 

Dagens outfit



Tröja-London, Kjol-Ralph Lauren, Strumpbyxor-H&M, Skor-Minnetonkas ifrån USA

Brist på plastiga stekspadar i GBG!


Vad gillar ni ringarna jag fått av mamsen?
Den stora runda och den med flera "band" är ifrån Grekland.


Visste verkligen inte vad jag skulle göra! Hade besök av en kompis som sovit över, supermys! Till frukost skulle vi laga pannkakor och det var bara vi hemma förutom brodern som låg och sov. Allt gick bra tills sista pannkakan då jag lät stekspaden ligga på kanten till pannan. Inget smart drag om man har gasspis... Den smälte i alla fall sönder totalt, gick av på mitten under looppet av 2 minuter! Ut på stan bar det av för att hitta en liknande spade. Vi provade et antal butiker men de vi hittade var antingen i metall eller för små och för smala, bajskvallitét alltså. Den jag hade gjort sönder var ju ett av standardverktygen som användes varje dag, klart det skulle vara en bättre spade jag skulle ersätta den med, som tröst. I 3 timmar sprang vi runt men i hela Göteborgs innerstad fanns det inte en enda som dög! På Werner&Werner skulle de ha en stekspade i de mått vi var ute efter, men den var slut... så vi blev tipsade om att det skulle finnas på Frölunda Torg, så vi tog oss dit. Frölunda Torg håller på att bygga om så man hittar ju verkligen ingenting, det gjortde man ju inte innan heller så... haha. När vi irrat runt en stund och kollat på ett antal informationskartor hittade vi till slut butiken! Med vardagliga tur hade den stängt igen och höll på att renoveras... Som tur var fanns Cervera precis i näheten, och trots vi varit inne i den i GBG och inte hittat något kunde man ge den en chans här i alla fall. Och tur var väl det! Där fanns en stekspade i rätt storlek, färg och form ifrån Kitchen Aid (hörs ju på namnet att jag skulle köpa just den, KITCHEN AID, haha). Nu är spaden inslagen som en liten rolig grej och jag hoppas mamma inte kommer bli allt för arg utan skrattar när hon läser brevet jag lämnat tillsammans med paketet.

Sommarkvällar i det blå...


Jacka: See by Chloé 4 695:-
Väska: Juicy Coututure price missing...
Klänning: Mytheresa.com 10 165:-
Klackar: Gianmarco Lorenzi 9 775:-
Armband: TopShop 230:-
Halsband: Bijoux Heart 8 415:-
Örhängen: Aurelie Bidermann 1 410:-
Ring: lussori.com 46 085:-
Smink: stylelist.com price missing...

Skulle ni kunna tänka er detta i sommar, om jag skulle det? Nja, okej då, haha KLART jag skulle!


Duktigt!


Tapeter ifrån Laura Ashley


Jag har faktiskt städat mitt rum idag, tro det eller ej men det ör sant, med dammsugare och allt, haha. Jag är mitt inne i ett renoveringsproject här hemma, hela mitt rum ska fixas till. Är väldigt trött på de tapeter jag har nu. Rummet har jag haft i tio års tid och det är nog dags för en liten förändring, tycker inte ni det? har i alla fall en idé hur det ska se ut när det är klart. Tapeter och golv är redan köpta, det blir rosarandigt och något halvmörkt trägolv, så snyggt! Sedan vill jag ha helt vita möbler och helst ellt piano, men får se hur det blir med det. Ska rensa ut en maaaaaassa saker, har ju ett tjog med gosedjur om inte mera lite varstans... annars är jag ganska nöjd, skrivbordet behåller jag, målade om det HELT själv i somras. Kommer upp en bild när det är klart. 


Måndag....



Igår gjorde jag två saker jag inte vanligtvis brukar göra! Först och främst åkte jag in-lines, haha, det var hur kul som helst men jag kunde inte bromsa... fick a hjälp av den jag åkte med, tss pinigt! Sedan övningskörde jag för första gången. Första rundan var det läskigt och jag panikskrattade hela tiden. Sedan när jag fått in tekninken (fick bara lära mig starta och stanna) gick det riktigt bra. Nu kan göra riktigt snygga starter och även stanna snyggt!
Idag däremot var jag med Hanna, en söt prick! Vi var ute promenad, tråkigt väder men bra sällskap :) Vi gick hela 10 000 steg, duktigt, duktigt! Har även fortsatt att övningsköra idag men på annan plats. Nu kan jag både växla och köra samtidig, grymt. Nu ligger jag med datorn i knät ooch kollar på die hard numero uno.

Vad gör ni för något? 

Bad



Jag som påskkärring igår och hamstern Sushi (den bjuder jag på)

Ligger och käkar mitt påskgodis :) Men ska hoppa i badet och läsa en bok...


Ännu mera skor



Man kan väl nästan säga att jag är shoeholic.... Idag köpte jag ett par ursöta par i något siden liknande tyg, lovely.

Påskafton



Igår hade jag een helt perfekt afton! Var hemma med familjen och verkligen myste hela dagen i det fina vädret. Vi åt gott och spelade sällskapsspel på kvällen, ingen blev sur! Det är egentligen ett under i våran familj för vi har ett antal bessewissrar och dåliga förlorare här hemma, haha. Jag klädde även ut mig till påskkärring eller åtminstonne sminkade jag mig så. Idag är det lika fint ute, man får så mycket energi när solen lyser! Men det snackas om att åka tiöö någon skoaffär, SKOR! just den här helgen har jag varit med familjen, det tycker jag man ska vara, det blir så mycket mera mysigt då.

Vad gjorde ni på påskafton?

Påsken


Det känns inte att det är påsk... Ingen sol är ju ute och vart är alla fjädrar? Får se vad som ska hittas på i min familj.

Vaska ni bloggläsare hitta på på påskafton?

Pannkakor!



Har gjort pannkakor idag med Jossan! (www.fredrikaingrid.blogspot.com) Mums. Perfekt brun yta med jordgubbssylt och sist toppade med sprutgrädde. Lovet började ju bra! Ni anar inte hur efterlängtat det här lovet var, trodde aldrig jag skulle komma ifrån skolan, inte direkt för att den här veckan varit jobbig då... slutat vid 11-12 två av dagarna.
På lovet kommer inte jag resa bort, lite tråkigt, men att få vara hemma är ju inte fy skam det heller. Kommer ju såklart umgås med mina kära vänner och även blogga! Det skulle jag inte haft tid med om jag skulle rest.


RSS 2.0