M.GRIFONI

Är ni nyfikna på vad det belv för jacka? Jag är otroligt dålig på att köpa praktiska plagg... Det är sant! Men den här jackan ifrån M.GRIFONI är helt underbar LOVE IT!



Har jag lyckats? Vad säger ni?


Let it Snow

Åh vad jag saknar snön! Förra året under vecka 7 befann jag mig i Avoriaz och gissa om jag är sugen på att åka tillbaka! Den ljuva snön, strålande solen, de rosiga kinderna och den underbara skidorten. Det var verkligen kul trots att det inte blev så mycket sidåkning. Saknar stämningen rejält... Nåja det sägs ju att denna vintern ska bli den kallaste på många år. Det får vi nästan hoppas på så att Göteborg pryds av bländade vit snö och en ljuvlig kyla. År det inte underbart att komma in efter en solig dag och sätta sig framför en brinnande brasa och värma den kalla nosen. Åhhh... Saknar det så!


Avoriaz - Frankrike


Blond men klok

I denna moderna värld vi lever i och alla dessa bloggar som påverkar oss dagligen finns det ytterst få som man kan sträva efter. Ni vill väl knappast bli som Kissie? Dessie är inte heller någon att sträva efter, hon går ju i samma fotspår som Kissie. Nej den jag tycker bord hyllas ordentligt är Isabella Löwengrip! Eller som vi känner henne som Blondinbella. Där har vi en person som man mycket väl tjänar på att ha som förebild. Hon är endast 20 år fyllda men långt mycket klokare än mång vuxna!

Isabella Löwengrip

TBX

Tänkte uppdatera er lite att jag kommit tillbaka ifrån läkaren. Det gick riktigt fort, tur att man bokat tid;) Fick i alla fall reda på att jag hade en virusinfektion i halsen, kulkul. Nej nu ska jag återvända ner i sängen PUSS

HOST

Nej det blev ingen skola idag heller... Saknar faktiskt att komma tillbaka till vardagen och framförallt att vara frisk! Usch vad tråkigt det är att vara hemma. Ska till doktorn senare idag för att få slut på det som troligtvis är halsfluss, tummen upp...!

Flos

Kollar på Svenska Hollywoodfruar och upptäckte nyss att den nya Hollywood frun har exakt samma lampai köket som vi har! Fast hennes är bruna och vi har vita. Lite komiskt haha.


Flos är det som gör den och kupan är enfärgad och har en schysst stukatur på insidan. Riktigt snygg. Fått en massa kommentarer för den och man kan ju inte annat än älska den:D


Dermalogica for life

Jag måste bara tipsa er om två helt otroliga produkter ifrån Dermalogica! Har ni som jag inte världens perfekta hy med lite skavanker då och då? Avnänd er då av UltraCalming Cleanser och Daliy Microfoliant två helt underbara produkter som ger huden en slätare finish, fräschare look och fri från eventuella rodnader och irriterad hud! Man blir slät som en barnrumpa;)



UltraCalming Cleanser 525:- Daily Microfoliant 595:-


Tummen ner:O

Jag blir tokig på det här! Min j*vla hals vill ju inte bli frisk... Så himla tråkigt att något så fjuttigt hindrar en från vardagen:O Om min kropp inte visste det har jag lite att stå i så det är mera än okej att friskna till nu!
Efter att ha legat hemma en heeeel vecka kan man tv-tiderna för alla B-såpor... Vilket roligt liv man har ibland!


Här var man visst pigg och kry!


INKA

Bilder på huset kommer imorgon! Sladden är hos papi...

Sitter just nu och funderar på vad man kan ge till sin pappa i födelsedagspresent...  Vaför är det lika svårt varje år? Någon som har ett bra tips på vad man kan ge? Är hemma från skolan imorgon med, börjar bli tröttsamt nu. Jag kan gå om jag vill men riskerar att inte bli helt frisk och får gå halvsjuk ännu längre och det  vill man ju inte! Hellre en dag hemma extra än 5 dagar ytterliggare sjuk.
Springer in på NK imorgon och ser om jag hittar något som kan passa, syrran har redan köpt attans, jag som alltid brukar vara först, nu har hon ju tagit den bra idéen!


On the Road

På väg till Ärholmen! Bilder när jag kommer tillbaka lovers!


Buuus



När man äntligen har orken att stanna uppe liiite längre och roa sig tyvårr med tv:n en kväll som denna ska man upp tidigt imorgon bara för att hjälpa mamma och hennes sambo med att fixa grejer på sommarstället... Borde inte det vara "vinter stängt" nu? Det tycker i alla fall jag.
Hm.. jag blir alltid så sugen på att träna när jag lagt mig i sängen... Ingen aning varför... Gillar verkligen inte att spring men känner verkligen för att gör det nu! Kan det vara kladdkakan som gett mig dåligt samvete? Tror nog det. Nej nu stänger vi bloggen för ikväll. Puss på er och godnatt så ses vi imorgon då jag förhoppningsvis är frisk!


Busigt


God..... efter middag?

Helt underbrat. Somnade i soffan med tv/dator på och vaknade till av at det var min tur på pokern.. ha ha. Verkligen ljuvligt att vila sig lite. Nu orkar man ju vara uppe lite längre. Mer än vad jag klarade igår...



Himla söt när man är nyvaken ;)
O


Gott gotti gott gott!

Jag kan bara meddela er medan det är paus i mitt pokerspel att kladdkakan var nog en av de bättre jag gjort:D Jag som inte ens kan koka ägg he he.


Trevligt det är att vara sjuk.


Smaker...

Efter att ha tittat hela morgonen på den gudomliga filmen Julie and Julia där största handlingen är om mat kunde jag inte låta bli att ställa mig själv i köket och leka mästerkock. Ett otroligt sug efter en saftig ljummen kladdkaka med seg mitten och krispiga kanter med lätt vispad grädde till har skapats! Därför står jag just nu i köket med en slev i högsta hugg och väntar på att mitt bakverk ska få ätas!


Vintern

Nu kan vintern komma på riktigt för jag har hittat mina nya skor och jacka! Äntligen! Är det bara jag som tycker det är jobbigt att köpa vinterskor/vinterjacka? För att de ska hålla alla krav som att hålla värmen, vara praktiska, unika, personliga, hög standard och samtidigt vara snygga är otroligt svårt att hitta! Nu har jag det och tror min kombo kommer göra vintern ännu lite roligare. Nyfikna på vad jag letat fram? Håll utkik här på bloggen så kommer det dyka upp när som helst;)

Sjuklingen i väst

Ja, tänkte att jag kunde uppdatera lite vad jag gör... dvs ingenting. Fokuserar på att bli frisk nu för har tröttnat lite på den här "halsonten". Visst är det mysigt när man nästan börjar gråta bara föra att svälja? Precis så har jag det och har haft i en hel vecka. Vad gör ni darlings?


Fredagen 15/11







Från oss alla till er alla en riktigt söt bild ;)


Feever

Ligger hemma sjuk och har ingen
ork till att blogga. Lovar er en
blidresumé ifrån fredagen när jag
är frisk igen! Puss


F to the A


Inte roligt



Detta tar livet av mig :'(


Probs!

På senaste tiden har verkligen min hud
svigit mig! Jag har nog aldrig harft så mycket
problem som jag har nu. Använder en massa
produkter som ska hjälpa mig men de rengör
ju då på djupet och drar upp all smuts man
utsäts för dagligen på ytan och ansiktet
förvandlas till en prickigkorv. Inte alls så kul!
Hoppas detta lägger sig snart, brukar ta 1-2
veckor och sedan kan man leva livet igen;)

För att muntra upp mig lite kollar jag på nya
jackor. Hade helst velat ha en medellång med
mycket päls, eller om man hittar en riktigt
snygg i dun kanske?



Ansiktsmask

Riktig bra förberedelse innan man tar itu med fanskan!


The night's not over, you're not trying hard enough


Nej

Det gick bra i början av matten men nu är jag fast.... igen..... SUCK

Matte B


Sitter hyperfokuserad med matten... Inte min grej med att räkna helt enklet!


P o L L Y

Så himla gott va!


Till Jeppe


Jag lovar, nästan inga mera duckface bilder ;D


Duckface


Måndags-tråk



Bu på er! Nej men vad gor ni älskade läsare? Själv sitter jag som vanligt och zappar på min trogn avän TV:n! Love Him!


Me and my boyfriend

Kärleken sägs ju vara blind, men när det gäller mig och Frank är den av sten!



Han är en jäkla fårskalle till person!


It doesn't matter if you're colored or.... PINK!


Evening

Evening

Klänning: Lover 4 700:-
Kappa: MaxMara 5 165:-
Skor: Miu Miu 4 665:-
Väska: Marc by Marc Jacobs 3 325:-
Halsband: Oscar de la Renta 5 205:-

Ni vet de gånger man blivit bjuden på middag eller en dylik tillställning och garderoben inte har något att erbjuda? Här är ett bra tips för en sofistikerad look och resturang-vänlig outfit!

Nothing else matters

"Never care for what they do
Never care for what they know
But I know"

"Never open up myself this way"



Metallica


Frizzle Fraz


Ganska tråkigt tidsfördriv..  Nej om man skulle ta att träna ltie nu kanske? 


Off we go

Mådde lite halvcoolt i morse, men vips är jag okej igen. Bra där eftersom jag snart beger mig till skolan för att öva... Nervööööst! Imorgon går stapelan av för min första EA konsert. Wish me luck. Hanna är här nu så måste plocka undan lite i mitt rum så att hon kan damsuga.. Tjohej så länge!


Dream on

En av mina absoluta favoritlåtar just nu!


Aerosmith - Dream on

In my ears


The Hives - Won't be long


Franz Ferdinand - You're the reason I'm leaving


The Strokes - Is this it

Paris

För alla mina läsare som älskar inredning. Här är en uppsättning av en rad superbra tidningar, serien är "Vivre le Côté" Min favorit just nu är Paris tidningen. Allt står förstås på franska men som tur är kan man språket hyfsat;) Läs dem!







Lördagen den 9/10








Jag just nu!


Three things I desperatly need!

En ny höstjacka. 
Älskar dessa ifrån 
Burberry Prosonum!



Nya boots
Dessa hade jag 
gärna köpt ifrån
Golden Goose


Ny väska,
Campomaggi eller
kanske Bally


CHANEL


Nyvaken och jättesöt

Det är väl härligt satt vakna med årets sötaste kalufs på huvudet, tycker ni inte det? Dessutom vaknade jag 10.10 den 10/10-10 det tycker jag var lite komiskt:)
Ska ta och göra lite frukost nu.


Detta är jag sugen på!


Cyberspace i all ära..

Är det bara jag som tycker att bilddagboken är såå 2008? Jag kom ihåg när alla blev som tokiga och var tvungna att skaffa ett konto bara för att vara så kallad "cool". Jag gjorde ingen till mig, tyckte redan då att det var lite töntigt.. hehe Man blev ju lite fjortis-stämplad om man var medlem på den sidan och det tycker jag fortfarande är. Men sedan ska vi ju inte glömma facebook som går lite hand i hand med bilddagboken. Fast facebook var och är ju internationellt och används inte bara av fjortonåriga tjejer utan av alla möjliga typer av åldrar och männinskor. Tyvärr BDB, ni lyckades aldrig få erat gigantiska internationella genombrott... I'm sorry...
Måste även påpeka att det hade vairt grymt kul och det kom någon ny sida nu. Någon som är ännu mera funktionellt som ändå likna fejjan. Vad tycker ni? 


Livingroom

Jossan kommer om ett tag och vi ska fixa lite middag, mys! Det är alltis mycket roligare att laga mat flera stycken. Lite senare ikväll kommer lite folk indroppade ifrån alla håll, ska bli mycket trevligt! Det blir dock inget festande men vi ska väl joina någon flashmob som äger rum idag!




Tidsfördriv

Vad gör mina kära läsare? 

Igår var jag hos Mikaela och hade supertrevligt. Dock var jag otroligt trött efter en vecka och ett pass squash som vi spelade uppe vid Landala. Glömde helt bort att ta bilder igår men ni äverlever väl;)

Såg just reprisen på Sveriges fetaste man. Helt groteskt! Hur är det möjligt att komma upp i hela 340 kilo?  Det är nästan att man äcklas... Självklart kan man inte alltid rå för sin vikt men vad fan? Ringde det inte en varningsklocka när han passerat 200 kilo? Ska absolut inte "se ner" på honom bara för att han är överviktig men aa.... ni förstår väl kanske själva att man blir lite fundersam över hans val.


H&M

Är lite sugen på att köpa dessa scarves ifrån H&M.. Dock måste jag hålla på pengarna :/ Damn, kanske dags att skaffa jobb?






Glömt att det fortfarande är höst!

Det pirrar i hela min kropp, jag känner lukterna, gemenskapen, glädjen, musiken i mina öron...  Känslan av julen har algit rot i min knopp! Helt otroligt vilken julkänsla jag har juste nu och har haft i ett par veckor. Varför? Jag vet ju hur mycket det finns att ta tag i innan man ens hinner tänka tanken på att köpa klappar. Men ack så längtansfull jag är! Trots många förändringar har skett i år kommer den här julen förhoppningsvis kännas som den när man var liten, då man inte visste bättre och bara var "lycklig som ett barn på julafton" långt ifrån alla bekymmer och besvär.

Vad sitter jag och skriver? Julafton, julmys mitt i october... Nu har du fått allt om bakfoten lilla gumman!



Här vill jag befinna mig, trygg i tomtens famn!


Oops

Min blogg gav nonnos dator virus.....oops


Nyduschad


Sitter och pratar med Nooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooorisen korvbarnet!

Trött dag.

Jag hade en otroligt dålig dag i dag. Ni vet när man kommer till skolan vill man bara hem och somna om. Gjorde heller inget vettigt och stessen börjar bita tag i mig på grund av en konsert som jag ska delta i nästa vecka. Under företagsekonomilektionen gjorde jag inte heller något vettigt..... den här dagen kunde man bara ha hoppat över! Den som piggade upp mig vat Jeppe med sina mejl, tack underbaring!




Detta påbörjades på matten (näst första lektionen) och avslutades på ekonomin (sista lektionen)


Mumsigt

Brodern och jag gick för att köpa lite middag nämligen suhsi! Dock hade han på sig en sombrero på vägen och det drog till sig en aning många blickar och fåniga leenden (han ska alltid utmärka sig). Är i alla fall sådär lagom mätt man ska vara och känner fortfarande den fräscha smaken av ingefära i min gom.


Juicy steak

Jag är så vansinnigt sugen på en riktigt saftig middag idag med en gigantisk stek och potatoes! Gash det vattnas så i min mun, ja jag vet att man ska äta så mycket veggomat som man kan för att värna om miljön, men ser inte detta hur gott ut som helst! Mummmmmmmmms!


Sås ska det vara!


I nessesären


Dessa två prudukter införskaffades igår efter skolan. En foundation och ett puder ifrån Laura Mercier. Under en lång tid har jag rent ut sagt förträngt smik. Man blir så bekväm under sommaren då solen rättar till skavanker och man kan "go all natural" men under hösten då vinterdepressionen sätter sig i huden måste man börja täcka ojämnheterna;) Har tidigare använd MAC:s foundation men den tog slut för ett tag sedan och har då behövt använda mig av nödlösningar.
Färgen på min foundation heter porcelain och är väldigt ljus. Den är bara till för att jämna ut och skapa en slags grund, inte göra mig brunare. Pudret är transparent och mattar ner ansiktet så att all onödig glans försvinner. Är verkligen supernöjd med mina inköp. Satt igår och fick experthjälp på NK:s cosmetik och det kändes riktigt bra!
Funderar nu dock på att köpa lite nya borstar och penslar... de har ju ett bäst före datum de med;)

Odd Shoes

OOOK - John Galliano - Women's Shoes - 2009 Fall-Winter - LOOK 71OOOK - Jil Sander - Women's Accessories - 2010 Spring-SummerModern Day Cinderella Shoes - Purse ForumSophia kokosalaki shoes TAUPEPrada - Женские аксессуары | Sur la terreRoger Vivier - A princess to be a queen | Sur la terreBalenciaga latex ice sculpture bootieVOGUE.comRaphael Younggianfranco ferre shoesOOOK - Marc Jacobs - Women's Shoes - 2010 Spring-Summer - LOOK 17SHOELUSTTulle Trim Satin Sandal - ValentinoSpring 2009 Accessory Report Candy Pratts PricePumps with open toeJohn Galliano - Женская обувь | Sur la terreCASADEI - PATENT LEATHER SCULPTURE SANDALSSHOELUSTPRISCILLA Sandal By BoutiqueDIEGO DOLCINI - AYERS ART DECO SLINGBACK SANDALSclementineLANVINObsessed With Shoes | Designer Shoes: Reviews and DiscussionView Designer Collections of Futuristic Fashion – 2009 Fashion on ELLEEclectic Jewelry and FashionGuide Mode Femme 2008 - myprestigium.com, le guide shopping du luxeBurberry | Eclectic Jewelry and FashionEclectic Jewelry and Fashion: November 2009Burberry | Eclectic Jewelry and FashionShoes » By The Fashion Police (14)Alexander McQueen Titanic ballerina pump.Louis VuittonJohn Galliano shoesDSQUARED - JEWELLED VELVET SANDALSObsessed With Shoes | John GallianoRICK OWENS - SILK MIKADO WEDGESbalenciaga suede cage scarf heel shoeEamz Mary Jane | United NudeThakoon Mirror mosaic strappy sandalsCamilla Skovgaard Leather cutout sandalsNina Ricci - Обувь | Sur la terreEscarpins Dior par John Galliano - Marie ClaireChristian Dior 2 « liviK2°s bl°gCUBE New York Fashion NewsSpring 2009 Fashion - View Zodiac-Inspired Fashion AccessoriesSandaltribalELLE Shops - Discover Summer Fashion Trends and Accessories on ELLE.comGIUSEPPE ZANOTTI - MOUNTAINOUS SATIN CRYSTAL SANDALSDior Mode Femme- myprestigium.comMarni Shoes | Designer ShoesProenza Schouler black patent shoes with architectural heel - Elle UK Spring / Summer 09 Accessories Reportnicholas kirkwoodloeweacc320 pictures from friends & fun photos on webshotsジョン ガリアーノ (JOHN GALLIANO) - サンダル - 747ファッションアイテムのカタログ検索 | VOGUE.COMNICHOLAS KIRKWOOD - 120MM NICHOLAS KIRKWOOD FOR RODARTE SANDPoint BreakYves Saint Laurent Shoes From Matches FashionPrada Chaussures Mode Femme - Chaussures jour talons Prada : Escarpin - myprestigium.comSuper HeroesChaussures Mode Femme- myprestigium.comStyle Bubble platform stilletto heelsStyle.com Lookbookアイテム詳細|シューズ&バッグ|ファッション|VOGUE.comPrada Shoes: New Prada Womens Shoes, Spring-Summer 2008Pierre Hardy shoe1Kingdom Of Style: Shoe SculpturePrada two-tone peep toes VOGUE.comChloé Paneled shoe boots | NET-A-PORTER.COMScarpe | StylosophyChaussures : achat de chaussures pour femme, bottes, bottines, ballerines, escarpins, chaussures tendances, chaussures mode - Part 15Spring 2008 Accessory Report Candy Pratts PriceMiu Miu Crown detail stilleto sandalsFashion Trends and News on Style.comFashion Trends and News on Style.comArchitectural Heels :: Fashion :: Bazaardior-platformFashion Trends and News on Style.comDior Metallic Calfskin Platform Slingback -  Resort Shoes -  Bergdorf GoodmanSpring 2008 Accessory Report Candy Pratts Price

RSS 2.0