11:59

Pillade lite med designen igår och försöker få ordning på den! Får se om jag gör finishen senare idag.
Just nu sitter jag och läser Robinson Crusoe.. skitkass bok ärligt talat men aa.. vad gör man inte för svenskabetyget? Sedan funderar jag på att börja göra något lunchaktigt att äta! Jag har ju som sagt slutat småäta godis för har märkt att jag blir som ett barn med förmycket socker i kroppen, alldeles stirrig och upp speedad, tur att man i te dricker redbull det hade ju vart farligt för min del haha.

Ikväll bär det av till en vän för lite middag med massa härliga tjejooor. Ska bli skönt att komma bort lite från sina tankar och personliga problem som snurrar i mitt huvud. Nä nu får jag ta upp läsandet igen!


We're still young


Mumsigt!

Jag vill ha sushi och det är nu! Fy kattsingen vad gott det skulle vara med lite rå fisk!


Tidig eller helt enkelt väldigt sen?

Jag vet.. Det var ett tag sen nu och fråga inte vad som har hänt med min design... Jag har helt gett upp hoppet och fått nog av alla dessa koder hit och koder dit bara för att kunna få en hygglig look här..

I alla fall, inga sura miner! Det är dags att plocka fram höstgarderoben nu, känner ni hur det ruggiga vädret drar in över oss? Rätt mysigt tycker jag! Man får klä sig i mysiga koftor, krypa upp i en varm famn och dricka te för att värma kroppen och så får vi inte glömma de ljuvliga höstbaden i badkaret! Så himla mysigt med tända ljus. Man får inte riktigt den känslan på sommaren, när allt är varmt, klippigt och solen tar ifrån dig all energi. Dock har jag dragit på mig en redlig snuva som inte gör sig särskillt välkomnande, vill ju helst inte missa Kick-off:en vi ska ha här på torsdag. Den sätter liksom prägel för att sista året har börjat!

Men sedan kan ju ju inte undanhålla att jag faktiskt slänger ett  öga på balklänningar inför i höst. Kanske lite tidigt kan man tycka, men för att känna sig maximalt med sitt val när det väl gäller, skadar det ju inte att ha kollat upp olika modeller och färger som skulle passa! Vill gärna köra på något klassiskt, stilrent, elegent men samtidigt unikt! Tanken på att se ut som någon annan skulle ALDRIG falla mig in!

 

Prom

Prom by amandairiselisabethandersson featuring strapless evening dresses

RSS 2.0