My Love


Soaked in Luxury just like me.


Wiiiii


Körde på turtle neck! Shoppade lite idag;) Bilder kommer senare! Kyss och smek vattenlek!

Black eyes

Sitter och funderar lite på om man borde ta tag i läxan.. Fasiken va skoltrött jag är! Har verkligen bara lagt allt åt sidan och kommer på några timmar innan vad man hade för läxa. Nöjer mig till och med om jag bara blir godkänd... Vad har hänt? Hur kommer jag tillbaka till mitt vanliga driv? Peppa!!



Mhm!!

Har studiedag i dag så ligger fortfarande och gottar mig i sängen efter en mycket god brunch. Kan ju få lite ångest i med ett prov jag ska skriva imorgon... blir väl till att börja plugga snart men inte än, ligger så skönt här framför SATC 2!


Un (I)phone pour moi

Sitter och försöker verkligen bli klar med matten. Har prov i morgon och vad kan man säga? Matte B är inget jag normalt sett hade spenderat tid på om jag fick välja. Poletten tycks aldrig trilla ner när de gäller alla dess ekvationer hit och dit..

Vart och shoppat lite med papi idag. Vi kollade även på ny telefon till mig, min gamla gick sönder för två veckor sedan och nu är det nästan bara skrot av den, lite synd. Just nu lutar det mot en Iphone 4.. förvånade? Har i alla fall beställt en occh den ska komma om någon vecka. Ut och leta skal!


Secrets

Under en tid kommer den här bloggen hamna på efterkälke.. (som om den redan inte gör det..). Håller hela tiden på att fixa och dona med den nya anhängaren, dvs IrisTasevski/Couture . Kan även meddela att det kommer dyka upp en överraskning där så håll ögonen öppna ;)


Iristasevski.blogg.se/couture



http://iristasevski.blogg.se/couture/


iristasevski.blogg.se/couture

Nu har jag startat ett lillasyster till min blogg! Den hittar ni HÄR och i framtiden kommer ni kunna bläddra bland de almmän outfits som jag gör samt en mera officiell blogg om mode. Sidan är under konstruktion och så länge har den samma design som IrisTasevski.blogg.se.   


IRISTASEVSKI.BLOGG.SE/COUTURE


Middag

Har precis satt i mig kallt ris, sjögräs och rå fisk. Tänk vad gott sushi är! :D


Kommer strax...

Jag antar att ni är nyfikna på vart jag hållit hus. Aa, du kan bara berätta att jag vart med mitt korvmongo några dagar. Nu blire käk, svriver senare. Puss

RSS 2.0