Totti

an

Här har vi sötnosen! Han bits så in i h*lvete haha ne men det gör faktiskt ont :( Har en massa sår på armen. Nu ska jag plugga italian pussisar.

Ny header



Wow jag har ändrat min header! Tänkte att det var dags nu.  Först försod jag ingenting när man skulle fixa design och sån't men nu. Nu vill man göra det hela tiden.

Såg på ett program på 2:an om modehuset Chanel. Så vackra kläder, verkligen. En av sömmerskorna skulle gå in pension och vad fick hon som avskedspresent? Två urläckra väskor. Man kanske ska jobba i Paris som sömmerska eller vad säger ni ;)

Eagle vs Shark



Det här är en av de "unikaste" kärlekskomedierna jag någonsin sett. Se trailern och avgör själva ;)

Min nya drog



Det här är verkligen min nya drog! Har ofta på mig något på läpparna, antingen läppglans eller läppstick i olika naturliga nyanser. Men detta läppsylet är ett av dagens måsten! Fick det av gullegrisen Noor och tack vare henne gör det inget att världen går under 2012 för jag har mjuka och fina läppar ;) Haha nu var jag rolig. Nej men det är sant jag kan inte sluta använda det. Stryker på det minst 4-10 ggr per dag, mums. Jag säger som Maria Montazami "utan mitt läppstift känner jag mig rädd, exposed..." Den frasen stämmer såååå in. Nu vet ni detta ;)

Hmm... stiftet matchar inte mina naglar.....

Nytt i garderoben.... förhoppningsvis

Manoush
MET Jeans

De här två plaggen hade jag gärnat velat ha i min garderob. Har aldrig riktigt varit ett fan av hästar sedan jag trillade av en när jag var liten men den här tröjan/klänningen var bara så fräck! Met jeans är det bästa för alla som är päronformade. De sitter som ett smack utan att göra ont. Andra jeans kan jag få märken av uppe vid höfterna, de skaver liksom vid skelettet. Äger redan två par sedan innan, ett par mörka och ett par ljusa, men det ska bli flera :D

13.52


Bättre än taikon? I bakgrunden ser ni min myströja. Frös så himla mycket förut, usch push.

Ofta säger man att tiden går väldigt långsamt men här är det snarare tvärt om. Klockan är nu snart 2 och det var då jag tänkte ta min paus... men det har liksom lyckats blivit en massa pauser därimellan. Hm... sitter nu med lite för mycket kvar att göra, dags att plocka fram ett kol, eller hur e det man brukar säga? Brukar blanda ihop alla dessa vitsiga ordfraser.

Slänger snabbt in en dagens outfit




Går i rött och vitt idag samt en massa fina silversmycken. 

Vit tunika
Röda Jeans
Klocka - Michael Kors
Bred silverkedja
Massa silverarmand
Litet silverarmand vid klockan - Juicy Couture.
Ring - Tarantino

Haha märker att jag fått mycket av mina smycken. Men jag köper sällan de själv. Av de jag har på mig idag har jag fått... allt. Utom klockan för den var jag med och köpte. Fast i och för sig var det en tidig julklapp... haha-. Svaret får vara inget ;) 


Adesso studio italiano.

Nej vet ni vad? Nu ska jag fortsätta med italienskan och låta SATC vara ifred, haha. Kommer antagligen att sätta på ett avsnitt när jag tröttnat. Har som sagt ite pluggat nått och provet är imon, känner ganska så stor press... Känner mig alltså fortfarande inte bra därför passade jag på att vara hemma och plugga, då slipper jag tänka på det hela dagen utan också utföra något arbete.


Äääälskar den här outfiten! Kan ni fatta att en simpel T-shirt till en glamorös vardagskjol kunde passa så bra ihop?  

Vem bar den bäst?



Samantha Jones (Kim Cattrall) eller Rihanna


Hon är överallt

Känner ni igen dessa? Samantha Jones och hennes väninnor i SATC 2



Patricia Fields igen :)


+ Halsband

Vi fortsätter i samma spår, här kommer en massa halsband av Patricia Fields.






SATC-frossa

Jag har ett stort intresse för ringar. Dessa ringar har stylisten för SATC designat. Jag pratar förstås om ingen mindre än Particia Fields.











Paris=Copycat

Paris Hilton designar ju numera också skor, men påminner dessa inte lite om en annan modeskapare?

Paris Hilton Reznor Heel - Pewter Lika som bär?

Första paret är ett original ifrån Alexander McQueen. De andra har Paris Hilton skapat och tagit kanske lite väl mycket inspiration ifrån, eller vad säger ni?

High heel or no heels

Betsey Johnson Taylor Heel - BlackBetsey Johnson
Betsey Johnson Tinsley Heel - CamelBetsey Johnson
Betsey Johnson Nina Heel - CreamBetsey Johnson
Marc by Marc Jacobs 683964 - RedMarc by Marc Jacobs (Smaskens på fötterna)
Marc by Marc Jacobs 683949 Wedge - CopperMarc by Marc Jacobs
Pucci 783910 - YellowEmilio Pucci
Steve Madden Tuscaan - Cognac MultiSteve Madden (These I want)
Steve Madden Trezure - Brown MultiSteve Madden
Steve Madden Caged Shoe - Black MultSteve Madden
Kensie Girl Savina - Black White ZebraKensie
Kensie Girl Savina - Natural CheetahKensie
Guess Shoes Jingman - Blue Multi FabricGuess shoes
Sam Edelman Nalo - Pewter BeadedSam Edelman
Sam Edelman Katrice - Black and IvorySam Edelman
Charles David Tiki Wedge - Brown MultiCharles David

Här har vi en massa rare shoes ifrån heels.com. Vilket par är er favorit?

White trash


Ser ni hur jag biter ihop på andra bilden? Försöker hålla igen otrevlig hmm.. "sörja" (fanns inget finare ord) för att komma upp.

Haha kolla mina fula taikon-naglar. Hur mycket white trash är inte detta? Satt och lekte med olika nagellack och orkade inte ta bort den guldiga färgen. Det var inte förrän idag jag såg hur j*vla fult det såg ut hahaha. Jag kan säga såhär, varför vi har nagellacket är för att mamma använde det för herrans massa år sedan då hon var på maskerad utklädd till Goldfinger ifrån en James Bond-film.

Non voglio studiare italiano....



Hola mes amis! En liten språkblandning där ;)

Fick så söta saker av sötsakerna i fredags! Bla en utlovad biokväll lär ju bli Sex and the City 2 jippie samt en massa skönhetsproduker och armbandet ovan. Snyggt, riktigt snyggt, tänk er det till en tunika glada shorts och ett par killer boots. Snygga snagg!

Sitter nu med italienskan i högsta hugg... har inte varit på någon seriös lektion på länge och halkat efter lite med läxorna, kommer nog gå jättebra på onsdag då jag har prov.
Vet ni vad? Min dumma förkylning har inte gått ur kroppen, jag känner mig som en rutten mosstant. Kommer antagligen bara gå på mitt franskanationella förhör imon och senare hem till Totti. Är forfarande hos mamma och kan inte ladda upp bilder på mobilen men imon är jag hos papi och då jäklar ska det bli ordning på mig :D Han ör så sjukligt söt den lilla hunden och har ett jäkla temperament, men sån't gillar vi!

Godermorgon



I fredags hade jag en mysig middag med mina underbara vänner. Vi firade min 17-års dag med en massa mat. Det blev en skaldjurspasta till huvudrätt och fruktapas till dessert, mums!
I fredags hämtade vi även Totti, superpluttiga älsklingen! Han liknar en pansarvagn, verkligen! Hans humör är otroligt svängigt, han kan bli superarg eller aa väldigt gnällig men samtidigt är ha busigare än busigast och stark. Man kommer at få vara riktigt envis för att han ska uppfostras rätt. Tossepuss på dig <3 Så igår var jag alltså hemma hos pappa och lekte med det lilla livet. Senare åkte jag in till stan för att möta upp Emma. Slutade med att vi satt och grillade i slottskogen, mys! Gick dock hem rätt tidigt för idag ska jag på konfirmation och då vill man inte gäspa i kyrkan. Ska hoppa in i duschen nu, ses senare!


Sweet potato !



Nu ni ska jag planera en massa inför min lilla tillställning imon. Har ju som sagt fyllt år ;) Har lite panik med kläder men allt löser sig i slutändan. Kommer bli så trevligt att ha över godingarna imon. Äöskar att fixa och dona! Uppskattar dukning och pynt, det visar uppskattning tycker jag. Jag vill satsa på en riktig vårig middag med fräsch huvudrätt. Ska jag ha förrätt kanske? Till efterrätt kommer det nog serveras cheesecake à la Iris.

Ännu mera bröllop!

Aj aj aj, har inte bloggat på 3 dagar, det svider lite... I alla fall så har ju jag som sagt varit sjuk och kommer återta min vanliga uppdatering:) No one likes temperature and an evil cold, damn you up there!

Well well, i all bröllopsyra kolla in dessa klänningarna! Brukar inte vara så förtjust i bröllopsklänningar. Antingen ser man ut som en maräng eller så fattas det där lilla extra som även gör den stora dagen unik.


Oscar de la RentaOscar de la Renta
Oscar de la Renta
Transcendent and compelling with its level of intricate detailing and eye catching silhouette, this A-line bridal gown by Vera Wang with it’s asymmetrically-draped portrait neck and softly swirling flange skirt is a dress created for a modern heroine, if only for one day. Available in IvoryVera Wang
Innocent and light, this Vera Wang strapless full A-line gown with an Alencon lace bodice, a bowed sash at the natural waist and a softly tucked skirt is perfectly suited for the grand romance of wedding. Available in Ivory or White with a grosgrain sash in Ivory, Vanilla or WhiteVera Wang
Glamorous almost seems like an understatement when it comes to this strapless soft Vera Wang ballgown of watercolor tulle, tissue organza, chiffon and charmeuse with vintage crystal beadwork at the bust, emphasis on the natural waist and a watercolor draped skirt. Available in Nude with Pink Champagne Watercolor, Ivory with Pink Champagne Watercolor, All Ivory or All WhiteVera Wang (min favorit)
The Diana takes your breath away. Vera Wang has outdone herself with this strapless soft sweetheart full A-line gown with a draped wrap bodice and swirling frothy draped skirt that is at once a tradionalist masterpiece and a vision of individual style with its delicately asymmetrical tulle layers. Available in Ivory or WhiteVera Wang
A wedding dress with edge isn’t something that comes around every day but this particular gown by Vera Wang definitely has attitude. Pictured here black this tissue organza strapless sculpted sweetheart modified A-line gown with swirling vertical seam detail is undeniably an impressive combination of verve and elegance. Available in Black with a Black elastic belt, Platinum with a Black elastic belt or Ivory with a Black elastic belt or Ivory with a Vanilla grosgrain beltVera Wang
Flirtatious and impossibly light looking, this watercolor tulle and tissue organza Vera Wang gown with a strapless dropped waist mermaid structure, vertical seamed bodice and gathered skirt with a one shoulder ribbon detail is sublime. Available in Pink Champagne Watercolor, All Ivory with Pink Campagne Watercolor, All Ivory or All White with a grosgrain sash in Ivory, Vanilla or WhiteVera Wang
Vera Wang’s use of subtle texture in this exceptional strapless modified A-line gown with vertical seaming detailing, pinched flower accents and a bow, the natural waist gown makes it as much a piece of living art as it is bridal fashion. Available in Ivory or White with a grosgrain sash in Ivory, Vanilla or WhiteVera Wang


Läckra skor till ifrån Vera Wang


 Vilken föredrar ni?

Jag tycker att mannen ska klä sig ganska traditionellt. Fräcka detaljer kan man dock ha men om det går till överdrift blir det kaos uppe vi altaret och det vill vi ju inte ha ;)
<---Snygging!

Jake Gyllenhaal får gärna stå bredvid mig i kyrkan framför prästen!! ;)

Sjuklingen i väst

Usch säger jag bara. Är inte alls frisk, nej snarare tvärt om... Hög feber förkyld och en vacker ankröst... Men det hindrar mig inte från att sjunga, mohaha. Inte blogga för den delen heller men det blir inte så mycket beroende på vad jag orkar. Nu ska jag starta en film och sova, pusspuss

Osäkerhetens drottning!


Hon var mycket sötare innan alla operationer.

Jag vet att man inte ska bry sig men behöver verkligen skriva av mig! Såg precis på veckans avsnitt av Bella & Tyra Show med "Kissie" som gäst. Hon sitter där i programmet och det sprudlar en massa osäkerhet utifrån henne. Jag såg även det avsnittet när hon var med i förkväll och då var hon lugn och supernervös. Kissie kunde inte ens fästa blicken på något utan den flackade bara när hon pratade med programledarna och Nicklas Wahlgren. Hon hade inga färgstarka åsikter över huvud taget utan såg ut som en rädd höna som snart skulle värpa. Här däremot sitter hon och tjäftar upp sig och all osäkerhet får tala dvs aggrisiviteten mot Isabella och Tyra som hon tidigare inte kände. Hon sitter där med sina delade meningar, säger en sak men agerar helt annorlunda. Ett stort tecken på dåligt självförtoende. Jag skulle tro att hin anser sig själv i en lägre socialt klass och vågar inte uttala sig och spela ett spel när hon pratar med högt uppsatta i mediavärlen som hennes idol Carolina Gynning eller de två andra programledarna "Miss Universum" och Karin DaSilva. Att kaxa upp sig så där som hon gjorde i showen, skämma ut sig totalt och göra sitt namn ännu mera till åtlöje, wow säger jag bara Kissie du är så himla cool... Jag skulle inte byta bort någonting mot att få vara dig för en dag, man vill inte gå runt i stan och veta att man egentligen är hatad. Vill man spela andra människor spratt och spela en massa roller samt uttrycka sina starka åsikter men senare inte vågar stå för det utan har hittat på att allt bara är på skämt. Varför beter man sig då så dumt mot Bella och Tyra? Hon sitter och säger att hon inte kollar på sina kommerntarer men i själva verket är det allt hon bryr sig om. Vad alla andra tycker om henne, att söka avar hos andra för att bygga upp självförtoendet. Dags att skärpa sig nu va lilla gumman, se sanningen i vitögat. Du har skapat en bild av dig själv och du kommer få det svårt att eliminera den. det är egentligen väldigt synd om dig, du har hamnat i en ond cirkel som är svå att ta sig ur, ett fack där du själv placerat dig. Jag är ledsen men Alexandra Nilsson verkar vara borta, Kissie är inte bara en roll utan du ÄR Kissie...

Nog om detta, vad gör ni mina kära läsare? Själv är man i pyjamas, matförgiftad och superont i halsen... 

Sjuklingen



Jättehärlig dag idag... eller inte. Hela jag känner mig som en zombie, håller nog på att bli sjuk. Halsen är igensvullen... mysigt ;). Kommer ta det riktigt lugnt idag, skulle egentligen vara med M men hon skulle typ iväg och det var la tur det, hade inte varit kul att vara med en som inte kan prata dvs mig:)

Bilduppladdningen krånglade... som vanligt...


Dags att ta fram dessa!


Det regnar ute... kanske inte är så konstigt efttersom jag befinner mig i GBG. Om jag ska vara ärlig har jag inte så mycket emot regn, nej snarare tvärt om jag tycker det är mysigt. Regnet skapaar liksom en overklig och mystisk känsla som även framkallar mysfaktor!

Mode-tisdag*

Från mode världen till...



...budgetvarianten


Priserna står vid föremålet ganska smått.

Uncle Sam



Fick presentisar av pappsen igår trots att han kom hem vid 10. Lägger ut bilder på allt om några dagar, men här är en liten ledtråd: "I want U"

Papi?



Väntar å¨att pappa sak komma hem ifrån jobbet, han kommer sent, är väl så när man är egen företagare... Men jag vill fira min födelsedag med honom nu! Papi kom hem vi saknar dig!!

Min födelsedag!


Say happy b-day ;D <3

No Preview


Zip it

Fick lite presenter idag, nyfikna?? Lägger ut bilder imon ;)

Te och ett leende


Möms

Sitter och mumsar på knäckebröd och dricker te, mums:) Får inte glömma filmen jag kollar på-Mumien. Snart kommer mommo och moffi. Känner mig redan på bättre humör angående mitt utbrott i förra inlägget... Ska bli en snällare människa lovar ;) Puss

Hey I'm a bitch ;)

Sad face

Känns som om alla är sur på mig... undrar varför, får trösta mig med att det är min födelsedag imorgon. Sorry att jag är en stark individ och inte vill tvingas på att umgås med vissa, jag väljer mitt liv själv ingen annan. Vill absolut inte vara någon toffel, tycker det är löjligt att man måste känna sig nedtryckt av andra. Om jag visat klartecken till en person att jag inte trivs i dess sällskap, varför ska jag tvingas umgås med denna och vara trevlig? Vill lägga min energi till de jag tycker om. Man kan inte tycka om alla, så är det bara.

I do love the Joker

the red thread

I Love My Yellow Robe


Jag i min GULA morgonrock


Vaknade supertidigt idag, men inte av mig själv. Någon ringde på portjäveln i morse. Vem kunde det vara? Någon städare skulle upp till våra grannar som har samma efternamn. De ringde seriöst 10 gånger, fattade de inte att de hade ringt fel? Pratade ju till och med dem, men ibland går vål hjärnarn segt på morgonen även för dem... Kollar på MTV, älskar att vakna på helgen med lite smooth music. Tycker fortfarande "Hey Soul Sister" är bra trots att den är grymt urtjatad. Kommer väl spela den ett bra tag till så jag lär ju tröttna på den jag med.


Blame it on the racquet!



Precis tillbaka ifrån tennisträningen, gick inte så bra idag. Mina armar bara vek sig ooch alla bollar gick i nät Med det är så det är med tennis, ibland blir det bara skit, tur att man kan skylla ifrån sig på racketet ;). I helgen ska min hjärna ta det lugnt, ska låta andra planera vad jag ska göra för det orkar inte jag. Men så e det ju säå att på söndag fyller jag år så imon ska vi ut och äta med mommo och moffi. Puss och kram skumbanan

Please God I want my bed.


Sömntuta

Nu ska jag snart nana. Någon mera än jag som är supertrött? Natti natti

Skofetish


Mina gummistövlar ifrån Marc by Marc Jacobs

Alla har vi någon slags bristning när det gäller shopping. Det är ofta en speciell sak som man ofta köper utan att det var tänkt så. Jag har en tendens att alltid köpa skor. Under 3 månader det här året köpte jag hm... let see... sex par tror jag, om jag räknat rätt. Alla hade på något sätt klack. De med lägst var espadrillosarna och gummistövlarna som hade 5-7 cm vardera. Enligt mig så går inte jag med någon förlust. Jag kan ha mina skor mycket längre om jag har många par. De slits inte ut så ofta. Tycker inte det är särskillt snyggt med slitna skor, undantag för converse och andra lite grovare kängor samt sebago seglarskor ska vara lite nedtrampade:)

Bla bla bla...



Nu har jag sprungit! Pju va trött... Kom ur duschen precis, kändes hur skönt som helst med det svalkande vattnet. Känslan efter att man har idrottat är oslagbar, kommer somn aså gott ikväll ;) Vad gör ni för något mina kära läsare?  

Is the DJ asleep?


Kolla vad konstig min nagel blev:( Bröt den på ett hur knäppt sätt som helst!


Jag är äntligen klar med min powerpoint! Den blev helt klart superbra! Ska nu sätta tänderna i enelskan sedan ut och springa, tagga ;D

Kiwi och powerpoint



Är superpigg idag! Kan det ha och göra med att min frukost bestod av sprudlande C-vitaminer eller att jag var ute och sprang igår kväll? Sitter i alla fall just nu med kiwipuré, så himla gott! Snygga träningskläder va? Ska ut och springa lite senare hade jag tänkt mig med just nu ska jag göra en powerpoint om Theresienstadt, wihoo ;)

Smajl :)



Har varit med Jossan idag (http://fredrikaingrid.blogspot.com) vi åt en liten kladdkaka med kiwi. Det var vi allt värda efter en timmes tennisträning. Kollar just nu på förkväll, ett av veckans bästa program. Hälsoonsdag i alla fall idag. De ska med hjälp av tankekraft bli av med sockersuget hm... Ångrar lite kladdkakan.... haha nej usch är lite trött ooch orkar inte blogga. De om de kommer lite flera inlägg imon, är ju ledig då ;) Kyss och hej leverpastej.


Är såååå pömsig


Kudden är MIN!

Har precis proppat i mig en skål med cheerios, så nu blir det ingen middag ;) måste ju tänka på formen. Kommer sätta tänderna i italienskan nu och sedan lägga mig och sova! Hade nationella i engelska idag, både läs- och hörförståelse. Mådde ju inte särkillt bra igår och nu mår jag  nästan sämre. Huvudet känns som en enda stor ballong som vill explodera. Natti natti. 

Necklesses

Untitled

Hur många halsband ser du?

Versace drömmar

VERSACE - Women - FOOTWEAR - High-heeled boots on YOOX.COM

VERSACE - Women - FOOTWEAR - Platform sandals on YOOX.COM
VERSACE - Women - FOOTWEAR - Platform pumps on YOOX.COM
空中花园,Versace 2010 春夏高跟踝靴 - 潮流趋势 - VOGUE时尚网
Chaussures Versace Mode Femme - Chaussures soir Versace : Sandales - myprestigium.com- myprestigium.com
Chaussures Versace Mode Femme - Chaussures soir Versace : Sandales - myprestigium.com- myprestigium.com
Versace - Женские аксессуары | Sur la terre

Versace Sandales

Fröken GaGa







Ibland undrar jag om Lady GaGa är rädd för copycats. Vad tror ni?


Mode-måndag

Emilio Pucci Emilio Pucci Emilio Pucci Emilio Pucci 

Roberto Cavalli Just Cavalli 

Dsquared2Dsquared2

Issa

Förra sommaren var det väldigt hett med maxi-klänningar. I år är det mer än hett, det är glödande poppis med denna klännings-trend! Här är ett urval ifrån en Italiensk sida med det allra senaste. Själv är jag helt såld på den romersk-inspirerande vita klänningen ifrån Dsquared2. Långa dresses som de här kan ge ett mera uppklätt intryck, men för att klä ner den lite kan man matcha med ett par biker boots ifrån PrimebootsMinnetonka som jag redan berättat för er är ju en stor trend och kommer även passa till klänningarna, men dock inte de tre sista haha.Sedna kan man bara ett par fräscha Converse till. Självklart kan man ha ballerina eller högklackat men då ger man som sagt ett mera uppklätt intryck ;)

ca. 2 500:-ca. 1 500:-ca. 699:-      
Välj skor efter din plånbok ;)

Wishlist...

Wish...
Top: Arden B 280:-
Kjol: rittenhouse.com.au 4 190:-
Väska: Lanvin 19 475:-
Ring: newyorkestatejewelry.com 177 040:-
Armband: fantasyjewelrybox.com 355:-
Halsband: johnlewis.com 165:-
Scarf: forzieri.com 630:-
Paraply: Miss Selfridge 110:-
Skärp: Miss Selfridge 135:-
Lila ögonskuggor: urbandecay.com pris saknas...
Parfym: Chloé 360:-
Skor: Viktor & Rolf pris saknas...

Mumsi!


English breakfast

Mums! Även fast det innehäller flera 1000 kalorier kan man inte motstå den flottiga engelska frukosten. Bloggar fast jag är sjuk duktigt va? :) Den dag jag inte kommer att blogga pga sjukdom, den skulle jag inte vilja uppleva. Haha...

Prada glamour

Spring's Top Trends in Shoes - Discover More Spring Fashion on ELLE.com
Prada
Prada; prada.com for stores - New Crystal Fashions - Marie Claire

Priser på förfrågan

400 mg här tack


En trött sak...

Äter Ipren och kommer inte gå till skolan imon... både jag och systern mår inte bra, hon har dock 40 graders feber (hon vinner) men jag är inte på topp ändå. Lovar at lägga upp en massa mode imorgon men nu ska jag somna till en film myspys!

Miss me?


Here I am once again... La ju in ett youyube-klipp i förra inlägget. Om någon lyssnar på texten och förstått låtens budskap (eller snarare sagt frågan som ställs i refrängen) snälla svara, jag blir tokig av att inte veta! :O

Söndag

Valborg
Örhängen: TOMTOM 1 190:-
Klänning: Matthew Williamson 19 345:-
Kappa: Forever21 290:-
Skor: Alexander McQueen  pris saknas...
Ring: Chloé 1 480:-
Halsband: Dannijo Architectural 2 080:-
Väska: Chanel pris saknas...

Sådär ja! När är det "äntligen" söndag. Bloggandet börjar som vanligt nästa vecka med mode, och vardaglig info, jippie, haha. Har haft flitiga läsare trots min anmärkning om blocktorka, söta i är. Förstår om ni vill veta allt om min vecka och framförallt Valborg. Kan ju börja attt berätta att jag har varit ganska så mycket ute och joggat, duktigt duktigt. För övrigt har jag tagit det rätt så lugnt, planerat en massa, träffat nya människor. Eller jag har varit uppe i högvarv nu när jag tänker efter, skönt att varva ner i dag. Har kollat lite på sista filmen i Sagan om Ringen-trilogin ochb kommer nu sätta mig med lite läxa. Har ett engelskaredovisning i morgon, ska prata om korkade stämningar ifrån USA. Hade helst velat skuta upp det men det har vi redan gjort i fem veckor nu, haha. Har även en j*vla franskatext att skriva. Måste förbättra språkkunskaperna lite om kommer nu får sitt och skriva en lite historia i imperfekt, dödsträkigt.
Okej till Valborg... får ni veta en annan dag kan dock avslöja att den startade och slutade inte som planerat...

Imorgon är det modemåndag och här kommer en liten preview ;)

Fab Glance Nashville: THURSDAY's SHOE: Polka Dot Versace SS2010Någon som ser vilket märke?


RSS 2.0