Nya Västtrafiks VD?



Det roligaste är 1:12 när han säger "Ja, det stämmer bra det"

WoW



Idag ska jag chocka mina läsare regält! Jag har nämligen *trumvirvel* är ni beredda? Jag har klarat en hel dag utan att få en enda maska på mina strumpbyxor! WIHOOOO Nej men seriöst det är en revolution för mig haha. + att strumbyxorna var tunna och extremt skira lite komplicerat måste det ju vara ;). Blev ni besvikna? Hade ni väntat er något mera extravagant? Som t.ex att jag hoppat bungie jump eller brottats med krokodiler eller...aa, vad det något mera sådant ni väntat?

Vad kan jag säga, höjdpunkten för idag var att jag kom hem med hela strumpbyxor... intressantare liv har jag inte....för tillfället i alla fall...eller? HA Ha

Meningslöst inlägg...Vad har ni gjort idag älsklingar?

Goder natter

Nu ska jag hoppa ner i sägen och luta mig tillbaka med någon romantisk film. Pussisar!


Jag diggar sömn starkt! Puss på er mina söta läsare!

Lite uppdaterat från helgen

Min fredag + lördag i bilder!


Klara som ska ut och segla i två månader


Vi tog farväl (drastiskt det lät)


Söt hon är i sina röda snickarbyxor!






Min räkpaj som var super. Smakade extra gott vid havet!


Noor och Johanna, en supersöt tjej som jag träffade genom Noor i fredags.




Vi tog en promenix till Allum för att köpa pennor och annat kul inför skolan;)


Ignorera mitt baby-ansikte.

Vi skulle bege oss till Liseberg och kolla på Hoffmaestro på fredagen, men varken jag eller Noorisen kände oss pappade, snarare lite krassliga.



Löjliga tvång



Alla har vi något slags onödigt behov. Det kan vara rökning, tvätta händerna varannan minut, applicera en aning för mycket smink och andra liknande "måsten". För min del är det V6. Yes det stämmer det går inte en dag utan att jag tuggar på mitt älskade tuggummi. Självklart har även denna löjliga abstinens konsekvenser. Yes box! Förutom att det smakar förbaskat gott och framförallt uppfriskande, tillför flour till tänderna och skapar en fräsch andedräkt har det en tendens att framkalla hunger. Det stämmer riktigt bra. Jag tuggar alltid efter frukost och fram till lunch så mmagen förbereder sig för mat. Snacka om att lille maggen kurar runt 12-tiden hihi. Det är till och med så att man glömmer av att man har något i munnen. Helt enkelt har jag gått och blivit "hemmablind".

Sedan kan jag även berätta för er att jag måste borsta  tänderna. Detta gäller först och främst på kvällen. Ibland händer det att man somnat ifrån tandborstningen, brukar ofta bli så att jag senare under natten vaknar och kommer på mig själv för att ha slarvat. Vad tror ni jag gör då? Jo jag går och borsta tänderna såklart;) Spelar ingen roll om hon är 2 på natten utan rena ska de vara!
För mig betyder mina tänder väldigt mycket alltså. Försöker att äta så lite godis och liknande som möjligt men framförallt inte sitta och småäta en massa. Fyfy!
Hur är det med er kära läsare? Har ni något exter eller en onödig pryl som ni "inte kan leva med?"

Mys-pysigt!



Gud vad jag längtade efter mina två män i frysen pratar såklart om Ben&Jerry's . Satt i skolan och våndades hehe. I alla fall. Schemat är inte det bästa men funkar väl. Slutar ca 17.15 2 dagar i veckan och de andra mellan 2 och 3. Helt okej som sagt. Jag började i torsdags och det blev ett snabbt upprop och sedan fortsatte dagen efter schemat. Ingen tid fick gå till spillo här inte! Har bara 4 läxor denna vecka så det  börjar rätt lugnt. Igår mötte jag upp Nooooooorisen och hahah, fan va kul det var. Vi var båda riktigt trötta men det hände en liten rolig grej på stan som fick båda att le, lite genant var det dock med. Idag åt jag min glsss, knäpp mening..., och kollade på Mad Money i soffan. Älskar att mysa efter skolan. Där jag går är det otrolig hög press på eleverna och då är det skönt att krypa in i sitt skal när man kommer hem. Nu kommer snart syrran med pizza. MUMS!


4 meningar räcker

Varför är det möjligt att sakna någon att det gör ont? Vem vill plåga oss med det? Önskar att han satt bredvid mig nu, håller om mig, kysser mig i pannan och säger att allt kommer bli bra. Saknar honom så.

Höst-anda





Trots att sommaren ännu inte är över kan jag inte låta bli att längta till hösten. Jag vet, det är en synd för att så fort värmen är borta kommer jag längta tillbaka till sommaren, that's right I know myself that well. Men kan ni inte hålla med om att det känns mysigt med murriga koftor, stora pälsar och ett par raggsockar på fötterna? Trots att hösten ligger för fötterna får man hoppas på att värmen återupptas under höstlovet och man kan njuta av solen på någon strand helst över Atlanten. Drömma kan man, men att minnas fjolårets resa till "Stora-landet-in-Amerika" gör att avundsjukan finns där hela tiden.


Fru Kost



Jag ska satsa på att släppa det gamla hederliga småätandet. Vilka av er läsare gör som jag och går till kylen när man känner sig uttråkad? Det är en stooor synd...
Tänkte presentera min start på dagen dvs i enklare stavelse-min frukost. Jag serverade mig själv tre "bägare" med havregrynsgröt och en gnutta sylt som tillbehör, sedan lite fil-den japanska filen onaka med smak av ingeföra och honung. Väldigt speciel smak men ger en alldeles perfekt sötma. Sist men inte minst drack jag Provivas dryck som är "snäll mot magen" därav smaken blåbär. Mumma.

You can't get enough with couture

Här är några underbara videos när stora stjärnor visar upp deras garderober eller tar er på en shoppingrunda!



Ytterliggare svar - Salong

Jag tycker du ska välja DIVA, den ligger väldigt bra till och jag går alltid därifrån nöjd. Den andra salongen har jag inte prövat så jag kan inte säga så mycket om det. Men som sagt DIVA går jag till och flera jag  känner och de är mycket nöjda!

Chloé + Sagan om Ringen

Sitter och tittar på en av mina favoritfilmer - Sagan om ringen trilogin samtidigt som jag beundrar gårdagens inköp. Har surfat runt lite på internet och är så sugen på att köpa ett par Chloé jeans. Tror jag klickar hem dem:)


Mitt på morgonkvisten


 Idag har jag inget planerat... Men jag tänkte ringa runt lite till mina snuttisar, hehe. Först ska jag ta lite frukost. Just det! Jag hade en riktigt otäck dröm i natt, när jag vaknade kändes allt oroligt. Men jag tänker inte berätta drömmen för er, vem vet ni kanske inte kan sova inatt då...

Moi

Jag är så himla godissugen.... ska se vad vi har i köket.


Shop-not-a-holic


I did some shopping




Fikade med Ebba, mysigt har inte träffat henne på evigheter. Vad kan det ha varit? Nyårsafton skulle jag tro. Det var i alla fall mycket trevligt. Träffade mami innan på stan och vi inhandlade lite grejjs till mig, tihi.

Ps. Bilder kommer senare på dagens shopping

Borsta tänderna, borsta tänderna lalalala...



Igår hade jag sådan beslutsångest om jag skulle äta pankakor eller scrabled eggs. Det var väl inte mera än rätt att äta scrabled eggs idag då, nu när jag åt pancakes yesterday (jäkligt intressant....).
Idag är fika inplanerad annars inget, känner på mig att kvällen blir en aning lugnare än de senaste veckorna. Ska städa rummet nu innan jag sticker, brukar annars  bli att jag alltid är klar sista minuten.   

Bilder ifrån konserten











Det regnade lite, syns det?

Teddybears

Kom precis hem ifrån Teddybears konsert på Götaplatsen, så sjukligt bra! Jag skulle rent ut sagt gifta mig med någon i bandet eller varför inte alla tre? Spelar ingen roll hur de ser ut ;)




Pancakes

Vill ni veta en hemlighet? Jag använder fortfarande kokboken när jag ska göra pannkakor, busigt va?










Teddybears

2004 hade jag en hel sommar med dessar grabbar, så sjukt bra! Älskar hur de är stylade på den här bilden. Just det här albumet var mitt allt, sommaren i Danmark!





Beslutsångest



Jao.... då sitter man här i sin pyjamas efter tre dagars tjohej! Nej men i måndags var vi som sagt på Cello, så mys var det! Satt väl där i två timmar och bara tjötade (Cello är förresten ett café). En trevlig kväll med tjejorna. Jag och Noor gick vidare ut på stan bla förbi Avenyn för att se om det var något roligt på G. Det blev dock bara en promenix från Linné och Avenöööyn.
Tisdag... en hevettesdag för mina fötter må jag säga:O. Tänkte ta det lugnt på förmiddagen med en shoppingrunda. Hade spanat in några butiker kvällen innan.. för er som inte känner mig kan det inte gå en dag om inte shopping får på något sätt hänga med på ett hörn. I alla fall gick jag ut i mina Missoni med 12 cm klack, luften var fuktig och allt bara svällde upp, haha. Bytte om till ett par låga när jag äntligen kom hem men det hjälpte ju inte. Lite senare mötte jag E, Å och A på en fika efter en väl behövd dusch. Satt inte där så länge max en timma för vid fem skulle jag träffa N för att äta middag. Vi åt på Mixit mums! Antagligen Göteborgs bästa salladsbar. Kalaset började ju samma dag... så vi träffade N's kompisar för att gå på utomhusbio men vi var alldeles för spralliga för att sitta still. Det slutade i alla fall med att vi strossade runt bland en massa framträdanden utan att egentligen tycka något var särskillt bra, haha. Scotts är liksom inte våran musiksmak, hihi.
Igår... aa då slappade jag, apa-skönt verkligen. Följde med mami, hon ville se på Coockies and Beens som uppträdde i närheten. Lagade dessutom en supergod middag med thailändska smaker, en av de få gånger jag lyckats i köket ;). Sist men inte minst så pallrade jag mig ut igen för att möta upp I och hennes två kompisar för ännu en kväll på kalaset. Tvingade även ut A men han följde mig egentligen bara hem. Synd att vi bara sågs en stund.
Nu ska jag fixa lite frukost, det tvistar mella scrambled eggs och pannkakor... svårt val..

BLEU



Så himla vacker klänning ifrån Blumarine, den skulle passa så bra i min garderob. NEJ va säger jag! Den är för vacker för att hängas undan, den får hänga på min torso istället;)

Miss can't afford me...




Wow, idag är det måndag och det för första gången på länge det  faktiskt känns lite ångestframkallande. Jag menar sommaren tickar mot sitt slut, inga mer oansvariga dagar :(. Nej visst ska det bli kul att komma in i sina gamla rutiner snart, hehe eller nja... Min sommar har fram tills nu varit super och jag önskar ni kunde sett allt jag gjort här på bloggen i bilder! Men tyvärr orkar jag inte lägga upp allt och sedan finns allt för personliga bilder, hahaha. Allt kan och borde inte dokumenteras här i livet om ni förstår vad jag menar ;). Åh jag vill bara berätta en sak för er så himla mycket! Men (ännu ett men) så kan jag inte läcka ut den informationen ännu men jag lovar det är så sjukligt grymt! Nu ska jag kolla lite bloggar och sedan fixa i ordning för att åka till stan för att träffa N, H och förmodligen K, E samt Å ska även slänga in en dusch där emellan och lite shopping kanske :D Jag är så sugen på att shoppa men det finns ingenting som drar till sig min uppmärksamhet nu, så tråkigt. Jag är så besviken. Ibland vill jag bara till Stockholm så himla mycket, byta miljö men då framförallt shoppingmiljön, som jag sagt tidigare är NK i Stockholm så himla mycket bättre med utbudet och inomhusmiljön. Stor diss till GBG Sveriges (för tillfället) trökiga framsida. Nepp nu ska jag kila, tjingeling vattenpling!

Sommaren 2010


Här är min sommar på 20sekunder mera kommer jag inte orka ladda upp, det tar ju så vansinnigt långt tid. Vill ni se mera så skulle ni varit med;)
Ps. En bild säger mer än tusen ord så varsågoda!

     









'









Här är ett fåtal av de 900 bilder som hittills tagits och fler ska det bli, nu ska jag leva livet och imon blir det kul, nästa Cello!

Smoke out, peace my friends!

SVAR - Bra salong i GBG

Jag har fått en förfrågan om en bra salong här i Göteborg och jag måste bara säga att DIVA är superbra! Jag kklipper mig där, har faktiskt en tid inbokad den 17:e hehe ;) Men de som jobbar där är så himla trevliga och de  gör ett så himla bra jobb, blir så nöjd efter att ha varit där. Länk till deras hemsida hittar ni HÄR.

RSS 2.0