Snart blir det mera inlägg!

Hm... nu är det 2 veckor och 5 dagar sedan som jag skrev ett inlägg...


Jag har i alla fall haft det super(Y) Har befunnit mmig på landet både hos mami och papi där jag rent ut sagt bara slappat. Legat i solen hela dagarna och vart nere vid vattnet. Fick även besök av några kompisar kulkul!

I all hast...

Jag har varit och besökt min mormor och morfar. Gud så mycket förändringar säger jag bara. 2010 har hittills blivit ett riktigt händelserikt år!Har tagit en massa fina bilder men kommer inte lägga upp dessa på bloggen, det kommer jag inte hinna för om ett tag bär det av igen fast till landet.

I Love...You

You
Klänning: Tory Buch 3 235:-
Skor: Versace 6 660:-
Väska: Lancel 1 660:-
Glasögon: Karen Walker 1 725:-
Glasögon med taggar: Linda Farrow 2 100:-

U S and A

U S and A
Tröja: Alexander Wang 4 060:-
Shorts: TopShop 495:-
BH: TopShop 245:-
Skor: YSL 6 815:-
Armband: talullahtu.co.uk 485:-
Halsband: farfetch.com 5 210:-
Parfym: Viktor and Rolf 725:-
Lampa: uncommongoods.com 3 235:-


I påsarna fanns...


Skorna är ifrån TOMS. Älskar verkligen dessa skor! Modellen sitter som ett smack på mina fötter och de är mer än sköna. Ni vet när man har gått en lång dag och föttarna ömmar, är TOMS skor de bästa. De har liksom en lädersula som ska göra det bekvämt för fossingarna. Sedan så varje gång man köper ett par, skänks ett par till ett behövande barn. Så himla omtänksamt, verkligen! Guldstjärna i kanten för TOMS - mycket rekommenderade till alla.

 
Den här kjolen är ifrån H&M, supersöt verkligen! Billigt är också bra ibland ;) Påminner den inte om Tory Burch? Me think so.

Lite rolig shopping



Bilder på sakerna kommer senare...

Två små spöken

Igår var jag med kära Klara, vi kollade på Ghost Adventures - superläckigt btw. Sedan gick vi vidare upp mot skolan, det är någon handbollscup nu med en massa människor från olika länder b.la : USA, England, Indien, Kina, Benin (Afrika) och Nigeria (Afrika) tror jag. De ifrån Benin pratade nästan ingen engelska men däremot franska, så jag fick leta fram det lilla ordförådet jag egentligen förträngt. Tur var fanns Frida som också kunde språket!
Det var ju även 4 juli igår (amerikanarnas nationaldag) så det firades med nationalsång av små söta pojkar (amerikanare såklart) och fireworks.
 

Spöken på tv...

Klara som gillade att göra söta miner och bre ut sig i soffan, haha. Sötnöten!!!

Nej detta är inte ett försök att se både rädd och bra ut på bild inte.

Vi bytte till MTV, det blev helt enkelt för läääääskigt.

Bilden talar för sig själv :D

Show off Iris :O

Problem i telefonen - vad kan det vara? Jag vet jag vet!

Man är väl en nörd

Det är inte mitt finger ni ser längst ner... ^^

Tack för en superbra dag, du är underbar darling!


Dagens outfit


Top: Not Shy
Bermudashorts: J.Lindeberg



Toppade med ett nagellack i hallonröd ifrån Sparitual, superbra lack som kostar ca 150:-/st men det är det värt! Jag har 4 färger och köpte dem på salongen jag klipper mig: DIVA annars vet jag ingen annan återförsöljare.

Bilder








Fotograf: Moi



Middag

Jag var tvungen att göra som alla andra bloggare näligen ta kort på min mat ;)

Idag blev det risotto med parmaskinka samt en nöt-avokado-tomat-sallad, mumma!


Maison Scotch



Nå vad tycks? Både kjolen och linnet är ifrån Maison Scotch.

Min nya kamera



Fick denna av papi idag. Tack! Superbra och nätt kamera som man kan ta bilder med under vattnet, perfekt!

Det vankas nytt i garderoben!



Idag... idag tittade jag in på NK efter förmiddagens solande. Köpte en present till min syster som tar konfirmationen imon. Hur kommer man överleva sittandes i en kyrka några timmar imon nr det ska bli 30 grader utanför husväggarna? Det återstår och ser...
Jag köpte även 2 saker till mig själv ifrån favvis-butiken Sally Jones. Vad finns i påsen tro?

Min älskling!


Gårdagens sysselsättning


Så såg jag ut igår


Igår var jag faktiskt och jobbade! Det ni haha. Satt på ett kontor och skrev om ett protokoll som handlande om arbetsmiljön. Riktigt tråkigt. Detta ska sedan ledningen gå igenom, det finns ett antal frågor om miljön som ska ställas införvarje rum och avdelning. Vissa frågor var liksom: "finns det risk att bli påkörd i samband med transporter; om svar jag vad ska man göra åt detta?" Aa du det måste nog vara antingen börja med häst och vagn eller skita i transporten.... Tänk att folk faktiskt lägger ner timmar till självklara Q&A... Nuförtiden gör man allt för att sysselsätta sina anställda. Givetvis är det bra med sådanna kollar men kom igen, lite bättre frågor kan ni väl erbjuda!

Just det jag, var även påväg att köpa ett par skor, eller snarare sagt ett par heels från Marc Jacobs. Så snygga och unika! Men jag höll mig i kragen, finns de kvar om några dagar.... vem vet blir de mina då? (Fast jag borde köpa mera bekväma och platta skor.... hmm drama, drama, drama)

RSS 2.0