En liten vovsing kanske?



Lite senare idag så ska vi iväg och kolla på en hund! Vi har planerat att köpa en lagotto eftersom de inte fäller en massa hår överallt, allergiger tål även denna hund, men även för att den är så otroligt snäll och älskar umgänge! Men det i och för sig gör väl de flesta hundar, eller? Vet inte om jag kommer att ta bilder där, men om det blir en hund köper vi den fram mot sommaren när man är ledig och det är lättare att sköta den. Allt tar ju sån tid i början, tur att sommaren är full av tid och energi!


Fotprydnader!




Dessa skor kommer att vara urläckra nu fram till våren/sommaren. Med de höga kilklackarna behövs ett par snyggt slitna jeans-shorts och ett vit T-shirt/linne. Hur snyggt som helst ju! de andra lite brunare är snygga till vardags, sätter ju liksom stil på det gamla vanliga! Den färglada skaapelsen blir perkekt till en kjol/klännin ifrån Nolita jag har, men kommer även att passa min Custo Barcelona jacka. Håll utkik efter läckra outfit-bilder nu när värmen kommer! Då kommer ni garanterat få se dessa fotograferade.


Skor...!!

Mina skor har kommit! Lägger upp bilder på dem senare ;D

Jag idag...




Dagens outfit (sjukligt dålig bild, men får inte ljuset att bli bra...) Skjorta-Ralph Lauren, Khaki byxor-Taventori

Haha, hittade en rolig apparat pappa använt som låg i köket som mäter all sorts aa... ström med. Nu har jag alltså kollat vilka batterier som ska återvinnas och vilka som det fortfarande finns kräm i, haha. Inte särskillt intressant inlägg, men måste göra något annat än läxan nu... otaggad :(

Pump it!


Rosa/svart hantlar såklart! 

Mjaa, just det har tränat lite idag:D Jobbat med hantlar, benstyrka och för rumpan, det är ju liksom sommar snart liksom, man måste liksom komma i form liksom, mycket liksom kände jag... I alla fall så har jag fått fina armmuskler nu *host host*. Avslutar kvällen med mörk choklad, mums tjingeling!


Inte igår....

 
 Välkomna våren! Allt ifrån net-a-porter.com

Tänkte att det var dags att skriva ett inlägg... var ju som sagt ett tag sen, haha. Jag har syndat... som vanligt, men i dystra tider måste man pigga upp sig på ett eller annat sätt, och vad kan vara mer än passande än att shoppa då? Framförallt nät-shopping, då slipper man gå ut i det regninga vädret, trots att regn är bättre än snö, aa precis nät-shopping for the winner! klickade hem tre härliga klackar ifrån nelly.com helt underbara nu till våren. Sedan har jag kollat runt lite på andra sidor och hittat en massa godsaker ifrån net-a-porter.com men för tillfället måste jag hålla i pengarna! Håller även på att lyssnar på amerikansk college-rock samt planerar alla resor inför sommaren, jippie! Destinationerna blir; Kreta, antagligen Gävle och Gotland! Hmm... ser ut som jag kommer vara rätt pank ett tag framöver... Men hellre investera i livets alla goda ting än att hålla på pengarna, eller hur?

Ps. Bilder på skorna kommer snart!


Vad gör ni läsare för att pigga upp er? 


RSS 2.0