Ödsligt fik

Sitter på ett fik i Torslanda centrum. Inte så många som
Fikar i den här delan av göteborg verkar det som för det är nästan tomt här... Ska snart ha möte med en mäklare då vi håller på att sälja ett av våra hus. Gör min pappa den tjänsten att skriva kontraktet då han för tillfälligt är utomlands, fuskigt värre! Ska även träffa köparna. Lite nervöst måste jag erkänna!


Middag

Har precis kommit hem ifrån en resturang där jag min mamma och lillasyster spenderade våran middag. Det blev resturangrn Proviant som bjöd på en gudomlig måltid. Jag valde deras standard små brödbitar med fantasifulla "pålägg". 1: grönmögelost med fikon kräm och vindruvor. 2: räkröra med dill etc. 3: grön kräm(?) med lax och lime. Helt fantastiskt! Riktigt mumsig var det och precis lagom mätt blev man.


Gamer

Min dag har bestått av töda torget.. Asså ärligt hehe. (för er som inte vet vad röda torget är så kan jag berätta det;) det är massa soffor och bord, typ som ett jättestort vardagsrum som man kan slappa på mellan lektionerna) jag hade en lektion sedan hamnade jag på röda pch på den vägen var det.. Vad ska jag säga? Men i alla fall jag upptäckte en ny drog...temle run hehe;) ett grymt stressande spel men endå så kul! No lifer? I KNOW! De va som Julia sa förut "alla sitter och nördar sig med telefonerna" och aa, de nya "it" är att vara gerk helt enkelt, wanna be social? text me!


.

Jag måste bara välkomna alla nya läsare! Så himla kul att statistiken stiger och att ni har hittat hit;)


Belöningssystem är mitt call

Fy va skönt! Jag har klarat av 2 av veckans 5 punkter och det känns superbta:) *ger mig själv en klapp på axeln* Ger mig själv en förbaskat stor belöning med lite slötittande på tv.

Ps. Genomgår en total makeover på mina naglar. De har åkt på riktigt med stryk efter slarvande med base coat! Inte bra.. Men håller på med en liten kur med nagelbandskräm och myrrholja så de kommer bli så fina:) Har hållt på i 3 veckor nu;)


Oh la la

En liten smygtitt på min eventuella outfit på fredag, få är fet ju HALLOWEEN och det har väl ingen missat på min blogg;)


En riktig man!

Kolla manen till hår jag har idag! Macadamian oil är verkligen toppen!


En liten inblick i mitt badrumsskåp

En av de fem parfymer jag änvänder och den doftar ljuvligt. Precis som prinsessor ska göra;) andra produkter jag använder är Dermalogica, halleluja för dem! Bättre ansiktstvättar får man leta efter. Ansiktskrämer från Loréal och även ibland Vichy. Återfuktande från Harnn och Yvonne Ryding och älskade eight hour cream från Elizabeth Arden samt body lotion från Laura Mercier. Drying lotion från Mario Badescu (kändisarnar favoritmärke jag jag älskar henne med!).
Både mina två puder kommer från Laura Mercier och även min foundation och de får klart högsta betyg av allt det jag testat! Sist mina borstar från Sephora och Åhlens. (för att jämna ut foundationen i ansiktet använder jag en tjockare sponge även den från Laura Mercier)


Söndag

Dåligt bloggande den här helgen! Men ni vet ju alla hur helger är. Dom kommer och går lite som de vill och därimellan är allt kaos hehe.

Om bara 5 dagar är det höstlov i alla fall! Skönt:) längtar så jag spricker. Har dock inte planerat nåt mer än att spendera första dagarna med bästa. Så är det halloween med;) Det kommer bli så förbaskat skojigt! Har inte varit hemma de senaste gångerna så har aldrig blivit av att man firat det sådär riktigt läskigt. Det är väl typiskt att när man väl har lov så drar man utomlands och dylikt och då missar man allt skojigt här hemma, men inte i år!:) Ska ni göra något speciellt under lovet?

Mysfaktor


Inte samma mönster

Ikväll har det varit hemmamys med mamsen och nu lägger jag mig och tittar "Män som hatar kvinnor" va så längesen man bara va hemma och umgicks med sig själv. Men efter de här veckorna är det de minsta man kan göra mot sig själv. Det är faktiskt mysigt att vräka i sig kalorier i form av godis än drinkar och lägga sig på kudden med röklukt gjuten i håret. Nä nån gång ibland borde man vara hemma en fredag/lördagskväll och ta vara på ledigheten. Hets får det bli en annan kväll!


Deprimerad

Behöver jag säga mer?


Dagens outfit


CL

Lyxigt designad flaska av självaste Christian Louboutin och en skulptur av en klassisk klacksko är vad man får om man beställer den här limited edition champagneflaskan!


GHS

Sitter i skolan just nu och KÄMPAR med matten... Fy f*n asså... Tråkigaste nånsin!


Myspys

För er som fortfarande sitter i läxhögar släpp dem och sätt på 6:an. Filmen Seven rullar med Morgan Freeman och Brad Pitt, ruggit bra trots sin ålder. Jag brukar inte direkt fängslas thrillers men efter 26 minuter är jag helt såld! Bra för stressen att göra något roande med någon gång ibland och då menar jag inte utgång utan avkoppling på HÖG nivå=film.


Defa Lucy

Det har kommit en ny barbie! Defa Lucy heter hon men är detta verkligen okej? Dockan är smalare än alla tidigare dockor som lanserats och man lär barn i tidig ålder att anorexia är något stt sträva efter om man vill ha en sån kropp. Barn lever som de lär och ger man dem då en docka så smal är det inte konstigt att vi får sådana kroppskomplex! Jag har alltid gillat barbie men här gick väl gränsen... Vad tycker ni om dockan?


Kom precis hem!

Det regnar här.. Ovanligt;) gick hem i en riktig hageldusch! Usch och fy och blä säger jag. Slutade riktigt tidigt i alla fall, hade bara idrott idag men stannade över lunchen där det serverades bouillabaisse med faktiskt musslor i! Otippat för att vara skollunch men jag gillade det väldigt. Älskar musslor, så himla gott!

Var i alla fall lite i affärer efter skolan och hittade en päls som jag blev lite sugen på! Får se hur jag gör med den;)


Godmorgon!

Vaknade av att byggarbetarna utanför mitt fönster brötar så himla snällt att börja tidigt på morgonen sådär:) ingen hänsyn till de som bor här alls. Nackdelen med stan är att det är tyst ungefär 5% av nätterna man sover här. Fast inte klaga nu! Jag har ju nära till allt och de e riktigt skönt;)

Börjar skolan 9.30 med idrott så ska snart gå ner till vagnen. Har på mig gympakläder redan nu, så mycket bekvämare! Inte så himla roligt att få trängas i små svettiga omklädesrum utan någon luft eller rymd alls haha.

Kände att det blev ett negativt inlägg nu haha! Aja varje dag kan inte va bra men snart är det lov!


Myskväll

Klantig som man är slog jag i huvudet i kylskåpsdörren igår! Vi har dubbla kyl och frys där båda kylarna är övre luckorna och när jag packade upp varorna skickade jag huvudet rakt i kanten på dörren och nu är där en mysig och värkande bula! Inte nog med det, jag har även bränt mig på örat av locktången och ajaj va de inte va behagligt när man duschade förut! Undrar vart man ska göra illa sig imorgon?;) jag ligger i alla fall i min säng och skypar jättemysigt så här på kvällen:) börjar hyfsat sen imorgon så jag behöver inte känna mig stressad att kvällen går heller. Jag har fått nog med stress nu! Det tar alldeles för hårt på kroppen, har haft ett antal gråt attacker för INGENTING bara för jag stressat över skolan framförallt. Kan ju inte schabbla bort sista året, det vore förargat. Nu skype!


PUNKT

Har vart en kass dag idag, motivationen ligger på NOLLoch nu MÅSTE jag shoppa för att återställa min balans! De funkar inte längre, onsdagen är nu bokad för att spendera peeeengar:) så nu mår jag mycket bättre:)


Juicy Couture

Gillar ni juicy kläder och andra märken? Har rensat lite hemma och säljer detta! http://www.prylbanken.se/annons/klader_och_accessoarer/billiga_markesklader%21%21_saljes/463996//


Natten

Godnatt! Nu ligger jag nerbäddad i sängen med täcke, filt, mysstrumporna och en extra pyjamas (fryser man så fryser man;)) Är HELT ensam hemma och det är rätt läskigt i en 260kvm gammal lägenhet som knarrar när man är en fegis som mig haha. Buhu aja godnatt på er!


M

"Framtiden ser ljus ut och då menar jag inte ljus som i solsken" Maria Montazami.. Så himla skönt citat av henne!


Riktigt slö och skön dag

Okej jag erkänner, va riktigt lat med matlagningen idag så jag föll på en kebabrulle, men attans vad gott den satt. Kände för att äta mig middagsmätt, har inte gjort det på hela helgen och sen krökat på det oopsii.. Inte bra! Det blev en snabb fylla i alla fall hehe..


11:22 morgon...

God morgon, god morgon! en sak vad jag har lärt mig är att går man ut och harsuperkul på fredagen blir iag jag otaggad resten av helgen, det är givet att man ska mysa då!
Hade det trevligt igår men va sjukt laid back dock... Aja, det kan inte alltid vara en peppad kväll!

Funderar om man ska ta en tur på stan idag... Är lite sugen på att dra runt i butiker och köpa med mig nåt fint, vi får se hur det blir med den saken. Först och främst ska jag gå upp ur sängen och pallra mig in i köket för lite frukooost.

Va så kallt i natt att jag fick ta på mig gossestrumporna!


Voilà

Finishen:) och en liten smygtitt på mitt hem där bakom mitt lilla ansikte.


Dagens

Så tänkte jag gå klädd ikväll, inget speciellt med endå mysigt:) ska sminka mig snart men håret låter jag va, rufsig och uppsatt får det bli!

Kände att alla inlägg kom på en gång...


Fredag

Bildbomb från igår!


GP

Här är när jag var med med i GP i tisdags;)


God morgon!


Den osminkade sanningen! All nude! Kör på gårdagens lockar uppsatt i en slarvig fläta och min fina stickade klänning från Manoush. Kul kväll igår! Hade det superkul och lycklig som man är ingen baksmälla idag! Bilder kommer senare när jag fått ordning på appen...som vanligt hehe. Har precis ätit frukost, ett glas juice haha ska snart laga lunch så jag orkade inte fixat nåt imorse...


Dagens

Jacka-Pilotis
Halsduk-Burberry
Skor-Frye
Väska-Michel Kors
Solisar-Ray Ban
Byxor-HM
Skjorta-Ralph Lauren
Klocka-Michel Kors

Jag verkligen älskar min Burberry halsduk, är nog ett av mina bästa köp någonsin! Passar till allt och är bara så fin och mysig. Putsade mina boots i morse och oj vilken förbättring! Älskar dem med hihi, gillar när ingen annan ser ut som en själv:)


HJÄLP

Är lite sugen på att köpa den här collegetröjan, kommer vara så snyggt till min RL-skjortor men även till söta linnen under. Vad tycker ni?


Allmänt tråkigt inlägg



Jag har precis kommit hem från skolan och är jätte trött. På allt. Försöker koncentrera mig på matten men det går väl sådär.. he he hehehe. Behöver även planera in ett idrottpass tills imon.. SKITKUL....?


Totalt rubbat

Kan någon bara säga till Kissie att hon har köpt en fejk Chanel för 30 000, man köper inte en chanel på nätet ifrån en okänd sida utan i butik!


Design


MAT - i fulla munnar

Jag har fått någon slags förkärlek till matlagning. För bara ett litet tag sedan brände jag ALLT och kunde knappt koka ägg utan att det sprack. Nu fullkomligt älskar jag det och kollar flitigt på Halv åtta hos mig och blir inspirerad av all matlagning. Jag älskar ju verkligen all kreativitet i världen, sterilt är inte riktigt min grej och vad annars är inte matlagning än kreativitet och SMAKER mums! Hela grejen med mat är inte att mtta nu för tiden utan de är de gudomliga smakerna som skapar explosioner i munnen!

http://gaymasen.se/images/2011/halv-tta-hos-mig_132799562.jpg



Dagens

Pjuu säger jag bara! Kom hem för någon timma sen med ett fruktansvärt avslut på min skoldag. Skrev mitt prov som jag har haft en sån ångest över och hur gick det? Jo åt skogen, som beräknat. Jag kommer inte ens vilja se mitt resultat och kan tänka mig min lärares min när han ska rätta. Jag ville ärligt talats bara gråta när jag fick se vad vi skulle svara på.
Aja nu är jag i alla fall hemma och bestämt mig för att ta en pluggfri dag. Är INTE motiverad någonstans att sätta mig med en massa böcker. Dock borde jag börja ta tag i körkortsteorin... får väl slänga ett öga på det sen, man blir så stressad när alla runt omkring en får körkort var och varannan dag...
Ska nog unna mig lite med någon film nu och BARA slappna av. Har klarat av dagens arbete för mitt projektarbete och dammsugit rummet! Duktigt tycker jag för att vara så slutkörd. Senare idag kommer en kompis till mig och ska hämta en jacka som jag inte längre använder. Känner att den har gjort sitt på min kropp och bättre att någon annan som har mer användning för den än att ta plats i garderoben. Jag för övrigt är riktigt sugen på att shoppa nytt i alla fall ;)

image description

Dagens Outfit

Jeans-Boss Orange Skjorta-Ralph Lauren Tjocktröja-Tommy Hillfiger


En liten sneek peek på mitt rosa rum


Mys med rosa täcke

Ligger nerbäddad i min rosa säng och pluggar det absolut sista inför mitt prov imon, dock måste jag medge att det fastnat ytterst dåligt, hoppas det blir lättare när man får fundera över frågeställningarna imorgon...FÖRHOPPNINGSVIS men nu har jag gjort mitt bästa och räcker inte det till är det inte hela världen. Vart sjukt stressad förut när inget gick min väg.. Aja godnatt kära läsera så bloggas vi vid imorgon!


.

Måste ge mig själv en liten klapp på axeln för flitigt bloggande den här veckan! Än så länge är det bara tisdag men ack så duktig jag har varit. Ännu roligare är det när man kan blogga från Blogg.se-appen, känns lite mer uppkopplat då och så himla mycket mera tillgängligt!

 


Nu ska allt funka!

Just nu är jag så otroligt glad för jag har äntligen fått ordning på min dator och kan nu faktiskt sitta vid den, UTAN PROBLEM! Wow, de känns som en ny värld har öppnat sig. Har även lämnat explorer...för gott skulle jag tro, den webbläsaren ställer ju bara till med fler problem, ajjaaj. Dock borde jag fortsätta plugga men jag är så glad att kunna använda den igen att jag tänkte sortera lite mappar:) Man har ju så EXTREMT mycket skit som saktar ner prestandan...

WF

Detta är lätt höstens mest beroendeframkallade spel, wordfeud. Tänka sig att alfapet skulle bli modernt och "roligt"


Twitter

Jag är en ny twittrare här i världen och kag jobbar på att förbättra mig! Allt handlar ju om att man ska höras och symas hela tiden och nu kan ni mima kära bloggläsare följa moi! Sök på Iristasevski.. Otippat username huuh?


Röda

Sitter på "röda torget" i skolan och gissa vad? Pluggar med Natalia. Måste erkänna lite att jag längtar efter min väska där hemma, min lilla bebis:) Måste även köåa present till pappa med! Han reser bort på fre och innan dess måste jag ha hittat nåt fint, kanske svänger förbi NK imon med syrran och spanar lite.


22:29

Sitter just precis och pluggar internationell ekonomi, kollar Svenska Hollywoodfruar och pratar lite på skype, det kallar jag multitasking! Våra gäster är fortfarande kvar men jag kände att boken ropade lite efter mig;)

image description


19:15

Vi har lite gäster över, trevligt på en måndag! Så det ska äta lite gulaschsoppa med klassiskt vitt bröd och seda lite ostar till, mums! Min mage skriker efter mat just nu, sedan hållar jag ju på med en diet där man inte äter utöver frukost, lunch, middag och jag citerar bara Totie Fields "I've been on a diet for two weeks and all I've lost is fourteen days"

Stockholm

Helt fantastisk helg i Stockholm! Känner att från och med i fredags har jag haft ett ordentligt flyt och saker har hänt utöver min gråa vardag. Tåget till hufvudstaden i fredags var 20 tidigare än planerat, väldigt skönt om du frågar mig;) På rummet väntade en flaska rött och choklad, mums!
Lördag i STHLM så promenerades det bland alla mysiga och underbara butiker, bla PUB, älskade Nathalie Schuterman, NK(som för övrigt slår NK i GBG med HÄSTLÄNGDER). Va sjukt trött i fötterna efter allt traskande så en drink innan middagen i Stockholm ICE BAR gjorde susen (första bilden). Ice bar är en bar som består helt av is, de är ishotellet som kommit på den här trendiga idéen som gör krökandet mycket roligare! Vi satt i små capes för att inte frysa och drack ur isglas, allt sär inne var i stprt sett av is. 45 senare gick vi därifrån, med noll känsel i tårna och fixade till oss för en mysig middag där vi satt till stängning.
Söndag. Fick inte nog av butiker och satte oss i solen på Norrmalmstorg innan de hade öppnat för att sedan köpa mig en liten partyälskling från Michel Kors! Bild på min lilla väska kommer! På tåget hem hamnade jag bredvid min kära granne Mustafa "Musse" Muhamed (marathonlöparen från tv, känd friidrottssnubbe hehe) villet sammanträffande! Blev erbjuden skjuts hem men jag skulle till hem till mamsen i Vasa..
Sedan i morse så byggde dom tydligen om på Vasa Viktoriagatan så jag fick gå bort till Vasaplatsen och ta spårvagnen där. Då plötsligt kommer GP fram och intervjuar mig om hur jag påverkas av ombygget. Lite spontant sådär!

image descriptionimage description

 

image description

 


Teknik..

Visst det är jättekul att man kan blogga från blogg.se egna app men det hade vart ännu roligare om det faktiskt hade funkat! Teknik ibland kan göra miga galen, GALEN! har försökt hela dagen idag att bara logga in på telefonen och nu när det äntligen funkar så sviker den mig endå och inlägget kan inte publiceras:( Ska försöka lite till så ni kan läsa om min helg;)


Bild ifrån i somras när jag sist besökte Stockholm. Promenerar i Hammarby Sjöstad, en FANTASTISK del av vackra hufvudstaden! Hit kommer jag nog en dag flytta.


Plånbok!

Jag är ute efter en ny plånbok.. känns som min high school musical har gjort sitt, lite väl sliten och som man vuxit ifrån den;) Jag vill i alla fall han en i läder, brun/svart spelar ingen roll men den ska kännas magnefique när den ligger i min väska! Vet att det är löjligt att man inte kan bestämma sig för en ynka plånbok men jag köper bara sånt jag älskar annars blir man skeptisk varje gång man ser plagget/skorna/accessoarerna.

 


Mode vs Kärlek?

 
 


Jag läste precis en hemsk artikel i CHIC där världens främsta fashionistor väljer sin mode karriär framför familj och sina män. Som exempel har vi Anna Della Russo japanska Vouges chefredaktör. Sex månader efter att hon gift sig med sin drömprins skrevs skillsmässopapprerna på för att han fick inte plats i hennes walk-in-appartment" och 4 000par skor! Hon valde alltså sin magnefika garderob och image sam karriär framför sin livs kärlek.
En annan historisk kvinna som gjorde samma val efter tackat nej till en förlovning av Hertigen av Westminster. Hennes svar var "det har funnits åtskilliga Hertiginnor av Westminster men det finns bara en Chanel" jag pratar såklart om Coco Chanel. Hennes enda arvingar är 2.55, No5 och LBD (fashinistor där ute, ni vet vad jag pratar om)

Mins högsta dröm är att jobba inom modevärlden för det är mer än ett drivande arbete, det är en passion och kommer därför vara svårt att släppa jobbet när man kommer hem. Men mardrömmen är ju att låta det gå över syr och tillåta sig välja kläder framför kärlek. Jag är ju trots att lite smått rädd för relationer, kläderna däremot finns varmt om hjärtat;) Ännu en noja man har! Brukar vara bra på sånt trams..

Men nu ställer jag frågan; Vart går gränsen mellan mode, familj och till att man sålt sin själ till djävulen och blivit besatt av kläder?


Natti Natti

Jag går ju som sagt i trean på gymnasiet och fram tills nu har det varit hyfsat lugn, eller rent utav slappt jämförelsevis vad jajg hade det i tvåan! men nu börjar allt knappa in på mig, första provet för terminen ska skrivas imrogon, pjuu! Även fast jag är noggrann med att planera in när jag ska plugga för att hinna allt kommer även jag få bita i det sura äpplet framöver och gå in i en slag jag-lever-inte koma..kul.. men va gör man inte för framtiden? Slappnar av med lite film nu och ska snart lägga huvudet på kudden:) Natti natti!

ps. Måste även säga att jag är oerhört glad av att statestiken bara sitiger uppåt!

Vart tog denna dagen vägen?

Vaknade 04:45 idag... jag som hade studidag och allt! Knäp som man är la jag mig och kollade facebook och aftonbladet istället för att somna om. Sedan gick det för långt och jag ville bara sova och kollade wordfeud, för wordfeud är rena sömnmedlet tidig på morgonen! halv sju låg jag och sussade gott igen och vaknade inte förrän 11:30, HELT utvilad! Han praktiskt taget bara äta lite frukost innan jag satte mig ner för at plugga Organisation och Ledarskap, tre timmar senare stängde jag boken för sista gången idag, kommer inte lägga ner mer tid på det ämnet, totalt har jag suttit 9 timmar sen i lördags när jag började! Helt otroligt!

Aja nu sitter jag och verkligen njuter framför tv:n, den sanna belöningen efter allt hårt pluggande. Jag längtar redan till helgen! Då bär det av till Stockholm, så underbart! Nu ska jag överväga en liten nap.


GURU

Jag har ett litet tips till alla där ute: Sluta följ alla trender slaviskt, den absoluta TRENDEN är din egen. Mixa och matcha själv, låt inte någon annan tala om vad du ska ha på dig och vad du ska lägga ner massvis med pengar på, dessa plagg kommer endå vara omoderna om ett år eller två MAX om du har tur. Lets face it, tidlöst är det nya svarta och med tidlöst menar jag sånt som just DU passar i och din kroppsform. Sedan måste jag även lägga till, utan trender har vi ingen insperation att gå efter, självklart! Jag kör själv på pilotjackan i år (mixat med min svarta kappa och andra höst ytterkläder) som för övrigt är trendigaste ytterplagget, men matchar man det personligt så ser den olika ut på alla människor och du blir "godkänd" som insperationskälla ( ;) )! Om vi säger så här; vi går på stan och ser 70 tjejer/killar som går med "det senaste" på sig. Det är ungefär samma sak som att läsa samma bok på en dag 70 gånger, inte så inspererande va, bättre kan vi! Att klä sig chict är något alla kan, bara man vågar!

För att nu bryta i isen kommer lite smycken som piggar upp din outfit;)


1. Celyn B.                              2. Marni                              3. Missoni                              4. Delfina Delettrrez


Söndag

Om det är nåt jag inte kan få nog av att fixa med så är det designen. Jag tycker det är roligt (till en viss mån) att göra den högst personlig och unik. Lite av ett kreativitestmonster man är?
Har i alla fall varit så uttråkad den här helgen, iaf lördag och söndag, men får väl skylla mig själv, har liksom inte vela/orkat göra nåt heller, känner mig rätt nere och alldels för fundersam. Vanligtvis när jag är uttråkad så shoppar jag, men för EN gåns skull har jag pengar på kontot som jag inte behöver lägga undan på annat och då ska jag fanemej låta de vara. Borde köpa nån ny topp till garderoben, har blivit lite mycket Ralph Lauren sjortor på senare tid, men va fanken? De är ju så bekväma och passar till praktiskt taget allt, sen kan man ju inte undgå sin lilla samling...  Är uppe i.. 7st tror jag? Men fler kommer det garanterat bli.. är faktiskt lite sugen på en orange ;)


17:47

Shoe - s

Shoe - s by amandairiselisabethandersson featuring leather boots

Middag

Gårdagens middagsoutfit!
Kråsblus: Ralph Lauren
Byxor/tights: Diesel
Skärp: Diesel
Hår: vardagsrufs..


RSS 2.0