Inga ord 20/5






Morgon kära läsare!

Måste ändå säga att jag har tappra läsar som lyckats klicka in på min blogg nästan varje dag i väntan på ett nyt inlägg.. och visst får ni det! 5 månader och 6 dagar senare small det till med en uppdatering!

Ligger och myser i sängen med lite frukost, inte helt pjåkigt må jag säga, grymt gott med leverpatej! Längesen man åt det..

Nu ska jag inte läsa bloggar och kolla på gårdagens Big Brother avsnitt utan börja skriva en artikel om Cloettas årsredovisning...

Fashion stole my Time

Dags för ett inlägg kanske? Ett historiskt ögonblick är nu dags av avfärda! Jag bloggar för första gången på det här året, kanske borde firas med skumpa eller vad tycker ni? Man är väl arton liksom... Nej men jag måste ändå säga efter att läsa så många andras bloggar så är det faktiskt ganska skönt att någon gör skrivandet. Skolan är alldeles för tidsslukande så man tappar lusten att skriva fritt på egen hand. Ja vad har hänt sedan sist jag skrev kan man ju fråga sig....? En massa unika stunder kan jag garantera! Men nog med det.

Dagens shopping!
Sprang runt på stan under håltimman på jakt efter nytt nagellack ifrån OPI men icke då, det blev istället en ögonskuggsapplikator och ett underbart doftande ljus ifrån VOLUSPA! Helt magnifikt kommer mitt rum dofta i framtiden! Åh vad jag ska pryda min kommande lägenhet med väldoftande små kandelabrar, bohemiska kuddar i starka färger och ljusa väggar. De kommer finnas så mycket mysiga färger i min lägenhet, älskar grönt och turkost! Så himla vackert.
Men som sagt blev det spring på stan igen efter mötet inför den stora avslutningen på Operan där jag har fått turen att framföra ett musiknummer med fina Dess, ytterst trevligt! Inhandlade två absoluta nödvändigheter nämligen ny ögonskugga ifrån i.d bareMinerals och en body milk ifrån L'OCCTAINE himelskt god doft av citron, och havet! Mycket passande nu till sommaren kan jag lova. Trots det inte blev något nagellack är de inte fy skam med mina inköp för det. Lovely!






RSS 2.0