Festval? Oh ja!





Igår var jag på picknickfestivalen här hemma i Göteborg och vad annat kan jag säga att detg var super! Träffade några kompisar där som hade vart där seedan klockan 14.00 själv kom jag 17.00. Inte  så viktigt att vata men så var det i alla fall! Det var ett antal  band som spelade som inte dominerade om man säger så, men så spelade Göteborgs-bandet Elefant och då blev det fullt ös!

XOXO Am.

Det var inte igår!



Nu var det allt ett bra tag sedaan jag hörde av mig, men här är jag i alla fall!

Under tiden jag harvarit frånvarade har mycket i mitt liv tillkommit. Jag har bland annat tillbringat en vecka med tjeckiska "utbytesstudenter" angående ett arbete som inkluderar sammarbete med EU och FN. Genom att ha deltagit i detta projektet harf jag lärt mig mycket om främllingfientlighet, mänskliga rättigheter och dylikt men främst harf jag lärt mig att kommunicera med ungdomar som inte har de perfekta engelska kunskaperna så med lite kroppsspråk och en antal engelska ord har jag nog lärt mig mera om en annan kultur under en vecka än vad jag skulle lärt mig i skolan på en termin. Det gäller alltså att upptäcka och utforska själv om man vill lära sig "leva" utanför sina ordinära gränser.

Sedan har jag varit på en av mina kopisars student och det blev en riktigt trevlig kväll. Han spred glädje och jag kunde inte annat än att glädjas med honom. Mera information fär ni en annan dag.

XOXO Am.

RSS 2.0