Borta bra men hemma bäst, eller?

Som några av er redan vet har ju familjen hållit på och flytta sedan i julas. Självklart var jag skeptisk över hur det skulle bli att lämna den trygga förorten och bosätta mig i det centrala på västkusten. Men nu när lägenheten börjat arta sig och få det riktigt mysigt känner jag hur förändringen bara bådar gott! Lägenheten är rena drömmen, vi bor i ett hus byggt i början på 1900-talet och inredningen är blandad, både gamla och nya möbler som gör det hela väldigt stabilt. Skulle jag någonsin tröttna på det ljuva livet inne i Vasa bor ju pappa fortfarande hemma i det trygga.  

Våren





Det är skönt att vintern börjar försvinna även fast vi inte har haft en riktig vinter med pudersnö och strålande sol, här på västra sidan.  Hur härligt är det inte med alla vårkollektioner som kikar fram bakom vinter-reans överflöd. Kollade just in det nya för Fornarina, och vad kan jag säga mer än att de är genialiska och himmelrika plagg dessa människor skapar! Synd att de inte hunnit komma till Sverige utan att man får åka till England för att få de rykande färska nyheterna. Dessvärre finns det heller inga bra butiker här hemma som säljer det bästa från kollektionen. Men jag glädjer mig med det Sverige kan erbjuda än så länge. Pussar!

Am.

Let's Dance








Let's Dance är ju höjdpunkten på fredagskvällarna för familjemyset. Självklart kan jag också ibland zappa mellan kanalerna och "råka" hamna på TV4. Deltagarna är ju en blandning mllan himmel och jord, från Laila Bagge (jurymedlem i Idol) till bloggaren alla pratar om, Blondin Bella.
 Men så kommer vi då till deras dräkter, en del klänningar kan ju disskuteras, som t ex Kittys. Hennes klänningar har olika teman varje vecka med tillhörande present. Min åsikt angående detta är ju helt över på den positiva sidan! Hennes "piffiga" stil kryddar programmet extremt och hennes personlighet är helskön.
Sedan får vi ju inte glömma Nicklas Wahlgren som hoppade in förra veckan i stället för Mojje. Nicklas visade en förvånandsvärt hög nivå för att bara tränat i 4 dagar, själv är jag ju inget proffs men även en amatör (syftar på mig själv i detta läget) kunde se en imponerande dans som gjorde mig riktigt entusiastisk!

Am.

Friskis kan vara lösningen!

Hej kära läsare, här om dagen var jag och min kompis riktigt duktiga! Vi tog oss i kragen och satt sedan på bussen in till Friskis och Svettis. Väl inne på gymmet kände jag hur det sprätte i benen för att göra av med några extra kalorier. En hel timma kämpade vi och resultatet bådade gott, en lång och vilosam natt, utan massa sömnproblem stod som pris.

Am.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0