test


Jag vill ha mera!



Har syndat... igen, opps! Inte nog med att jag i tisdags köpte en kofta (svart, helt nödvändig och bedårande) samt en ur gullig scarves som kommer passa alldeles utmärkt till ett outfit inhandlat i London så köpte jag även idag en Juicy Couture nyckelring (priset ska vi nog inte tala om, men det var ju Juicy och vad kan jag säga? EXPEDITEN TVINGADE MIG!) så bedårande. nu finns det endast en sak till som jag BEHÖVER köpa, dvs ett lås och kanskke, kanske en nyckel till, hehe, som jag ska sätta på plånboken. No more shopping! eller?

XOXO Amanda

Juicy i sikte!

         

Jag har varit förtjust i Juicy Couture ända sedan jag fick en av deras perfymer i födelsepresent, men nu haar jag riktigt 'fallit' för dess utsökta design, och inte minst deras bedårande väskor. Ovan syns två väskor ifrån Juicy som jag så illa tvunget 'behövde' köpa i London. Men väskor kan man aldrig få för många av, det gäller även skor. Saker och ting slits ju ut!
Är det bara jag som har fått upp ögonen för detta gudomliga mästerverk inom design och 'ytlighet'? Ge mig Juicy, ge mig!

Bloppis!

Säljer mina nya skor, vardera använda 1-2 ggr



Vagabond orginal
Stl: 37
Nypris: 600:-
Säljes: 300:-



Vagabond orginal
Stl: 37
Nypris: 600:-
Säljes: 300:-



Sebago Docksides orginal
Stl: 37.5
Nypris: 1300:-
Säljes: 900:-

RSS 2.0